Jo, když už jsme u toho.. taky myšlenka, která mi zůstala dlouho v hlavě...
Není tu mezi vámi někdo, kdo umí PERFEKTNĚ anglicky?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já jen, že bych potřeboval předělat texty některých skladeb... v angličtině.. tak, kdyby měl někdo zájem, dal bych mu seznam písniček... Nebo, chcete to vidět tady?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
BadWolf napsal:
Pro DAO hráče Měl jsem kreativní čtvrt hodinku
DA jsem prošel snad křížem krážem, ale tenhle obrázek teda nechápu.
Shale je golemka, Companion z jednoho z těch DLC (z toho zadarmo ). Byla dlouhou dobu zkamenělá a jakožto na sochu na ní pořád srali holubi a ostatní ptáci Mno ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak tady je seznam skladeb, co bych chtěl kdyžtak předělat do Skyrimské verze:
"Hail Sithis!" (Alice Cooper - Hey, Stoopid) - poslechněte si refrén
video
"Feed my Avulstein!" (Alice Cooper - Feed my Frankenstein) - Avulstein je postava z úkolu "Pohřešovaný"
video
"Boulevard of Greyquarter" (Green day - Boulevard of Broken dreams) - O šedé čtvrti
video
"Anybody seen my sweetroll?" (Rolling stones - Anybody seen my baby?) - bábovka
video
"Ace of Shouts" (Motorhead - Ace of Spades) - O Thu'umu
video
další mě zatím nenapadají.. ale kdyžtak přidávejte, pokud vás něco.. napadne
Upravil/a Adrian_S dne 17.12.2014 15:47
matthew074 napsal:
Na to, aby jsi předělal pár textů nepotřebuješ umět perfektně anglicky stačí snad jen slovník (tvary by se už doladily )
Já měl za to předělat celý text, ne jen samotný název.. A já, jakož to angličtinář s lámaným jazykem si to netroufám...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.