METTALIC napsal:
Dnes v zápalu hledání největších blbostí na netu... jsem narazil na fakt extrémní blbost! http://www.univer...ult_cz.htm
Doporučuji si vše důkladně pročíst, nýbrž to fakt ukazuje, že lidská blbost je nekonečná.
Tvl.. po tomhle, co jsem si to v rychlosti přečetl... no.. mě se to nijak nedotkne.. a pokud ano, už mám svého patrona..
Můj patron
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
To až potom, co mě bude chtít někdo z těchto pošuků konvertovat...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Jo, před pár dny jsme tu řešili, jestli by nebylo "dobré", kdyby v našem světě (realitě) nebyly kromě Alláha, "Boha" a dalších náboženských bytostí, také Daedry.. No... bylo to celkem zajímavé téma...
Mimochodem, to mě tak napadá... Já už na tohle myslím dost dlouho a myslím si, že skutečně Daedry existují.. Proč?
V jednom díle AZ-kvízu byla otázka, kam odchází duše mrtvých Indiánů a odpověď zněla "Do věčných lovišť"...
A tady se nabízí otázka...
Otázka
Adrian_S: No s osadníky jim moc nepomohl
BW: Myslíš si, že ti někdo uvěří, že jsi to dělal ty?
Aurelius: Chlubit se se Stendarrem? Vždyť jeho následovníci padli pod rukou krutých upírů. Slaboši
Upravil/a METTALIC dne 16.12.2014 20:37
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mett: To je detail na který si za pár let v TES nikdo nevzpomene akorát tady se na to bude neustále pamatovat
Navíc padli jen ve Skyrimu, ne? Takže v jiných koutech Tamrielu třeba ještě existují a krom toho ta hláska co vlastní poblíž Riftenu je furt funkční i když upíři vyhladí jejich hlavní sídlo ve Skyrimu
Poznámka:Ale fakt, kdybych si měl vybrat videoherní náboženství tak si asi vyberu tohle, to teďka ani moc nesouvisí s tím že to zrovna hraju.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW docela mě poslední dobou zajímalo jestli má nějaké využití to velvyslanectví Thalmoru v Samotě. Nikoho jsem tam nikdy nepotkal, ani postele nehlásí, že by byli obsazený.
To METTALIC: No, já bych řekl, že pomohl, dokud nepřišel "Bílý muž" a nezačal to "šílenství"... Kdo ví, jestli se Vinnetou neotáčí v hrobě (nebo že by pronásledoval nějakou šelmu ve Věčných lovištích? Co, Hircine? )
To Aurelius: Taky dobrej... hlavně jeho přívrženci..
"Zabijíme Daedry, protože musíme. A že uctíváš Azuru?.... Modli se, dokud můžeš!!"
Whirt: No, já to ale nidká o sobě netvrdil Tvrdil jsem o sobě že se vyznám v lore TES, že jsem zatvrzelej BioWare fanda, že jsem hipster, že mám špinavý ponožky atd. ale tohle jsem nikdá netvrdil
Aurel: No, sámo že to v tom bude mít roli, ale mě se to fakt jakožto videoherní náboženství líbí.
Náboženství dost podobný křesťanství akorát s o něco lepší církví, sestrama (if you know what I mean ), prorokyní a příběhem... A ti Templáři. OH, Templáři! Sic s nima nesouhlasím ve všem, ale TI TEMPLÁŘI! Jsou madafakin awesome
P.S.: I když možná je to pravda, že se mi už TES náboženství omrzila mno
Upravil/a BadWolf dne 16.12.2014 20:49
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Oni jsou v Elder Scrolls vždycky extrémní body každého náboženství. U devítky (osmy) jsou to evidentně Stendarovi fanatici Kdyby přijali aspoň Azuru a Meridii, ale ne, to ne...
BadWolf napsal:
Whirt: No, já to ale nidká o sobě netvrdil Tvrdil jsem o sobě že se vyznám v lore TES, že jsem zatvrzelej BioWare fanda, že jsem hipster, že mám špinavý ponožky atd. ale tohle jsem nikdá netvrdil
P.S.: I když možná je to pravda, že se mi už TES náboženství omrzila mno
Ty a hipster? To bys už dávno musel nenávidět všechno co je mainstream, to už mám k hipsterství blíž já
A co se týče toho tvrzení že nejsi fanda TES série, tak to se mi nechce věřit.
Upravil/a Whirt dne 16.12.2014 20:53
Whirt napsal:
Kdyby přijali aspoň Azuru a Meridii, ale ne, to ne...
Tak aspoň strýčka Sama... prosím, prosím...
Jn, to mě tak docela sere Proto co se týče TES tak buď Akatosh (hej, drak ) pro Aedry a nebo Sheogorath/Hermaeus Mora/Hircine pro Daedry.
Whirt: Já netvrdím že nejsem, jen tvrdím že jsem nikdy netvrdil že jsem "Scroller". To víš, já rád slovíčkařím
A s tím hipsterstvím to obvykle bývá nadsázka
Upravil/a BadWolf dne 16.12.2014 20:54
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Mít TES náboženství tady a já bych je fakt vyznával (já jsem ateista), tak:
Aedry: Mara, Talos, Julianos
Daedry: Hircine, Meridia, Azura (promiń Same, ale ty bys nadělal velkou paseku)
Aurelius: To je pravda no... a k té hlásce poblíž Riftenu... Tam jsem páchl snad jen jednou. A co vím tak všechny bdící jsem tam pozabíjel. Takže ještě mi zbývá si najít a zapíchnout tebe a mé dílo bude dokonáno.
K tomu velvyslanectví, zřejmě to byla jen kulisa pro hlavní questovou linii, ale možná by se našel mód, který by s tím místem něco udělal.
Adrian_S: Vinnetou v hrobě přímo rotoval. Jo Hircine... ale zase pravda... proč by jim pomáhal.
4fan: Chodívá sem ještě Mike? o.O
Upravil/a METTALIC dne 16.12.2014 20:57
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
BadWolf napsal:
Jn, to mě tak docela sere Proto co se týče TES tak buď Akatosh (hej, drak ) pro Aedry a nebo Sheogorath/Hermaeus Mora/Hircine pro Daedry.
Já sem zarytý dunmer. Úsvit a soumrak je ta pravá cesta pro mě
Sheo je zajímavá Daedra, ale rozhodně bych si ji neodvážil uctívat - nechci skončit běhat nahatej po cestě, řvát "Ninininini!" a žrát při tom brouky.
Hermaus Mora pro mě byl přijatelnej docela dlouho, ale, nakonec jsem si uvědomil jakej je to a-hole
A co se týče Hircine, tak jsem nikdy nesplnil jeho questy napoprvé, protože můj charakter měl dobré srdce a nechtěl jednorožce zabít.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.