Odpověď:
Když jsem se díval na videa, nemohl jsem tomu uvěřit.. Byl to takový nezvyk... Ukazatel zdraví byl ZELENÝ a výdrž ČERVENÁ
Tady se kdyžtak podívejte na jedno video z Daggerfallu, kolem 4. minuty můžete vidět, jak se zdraví po útoku sníží...
Gameplay Daggerfall
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak jo kolik zbrojí a jaké mužete získat za Cech Zlodějů??? jména těch zbrojí
Myslim ve skyrimu
Upravil/a kattos dne 06.12.2014 02:07
FOR GLORY OF THE EMPIRE !!!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Velmi dobře [bcolor=#cc0000]toma__SVK VYHRÁVÁ[/bcolor!!!!!
Adrian zapomněl na Linweho zbroj který dostane při jednom ukolu
No nevím MightRidere asi to toma_Svk uznam ano máš možná pravdu ten základní má dva kusy ale stejně si ty zapomněl na Slavíčí takže to uznam toma__SVKovi
Upravil/a kattos dne 06.12.2014 15:50
kattos napsal:
No nevím MightRidere asi to toma_Svk uznam ano máš možná pravdu ten základní má dva kusy ale stejně si ty zapomněl na Slavíčí takže to uznam toma__SVKovi
Jde o to, jak jsi to myslel. Slavíci totiž nejsou součástí Cechu zlodějů. Jestli jsi myslel samostatně Cech zlodějů, tak k nim Slavičí zbroj nepatří, pokud si ale myslel questovou linii Cechu zlodějů, tak je to v poho. Každopádně to tady zatrhneme, ať v tom není zmatek a ať dá toma novou otázku.
kattos napsal:
Tak jo kolik zbrojí a jaké mužete získat za Cech Zlodějů??? jména těch zbrojí
Myslim ve skyrimu
No já nevím.... Od Cechu můžeš získat jen dvě, pokud to bereš tak, kolik jich můžeš získat během svého působení v Cechu, můžeš připočítat i Slavičí.... to ještě chápu.... Ale pokud to bereš tak, že jako všechny získané během působení v Cechu a zahrnuješ k nim i zbroje, které z někoho svlékneš ( Linwe ), tak pak bys měl počítat i všechny zbroje přemožených protivníků....... A odpověď může znít všelijak..... Vzhledem k nejasnosti Tvé otázky si myslím, že vítězem je Adrian_S
Já? Vždyť jsem odpověděl špatně.. Ano, Linwe mi vypadl z hlavy...
Anebo, pokud nevíte, kdo je vítězem, tak ať kattos zadá novou otázku, ALE POKUD MOŽNO JASNOU A POCHOPITELNOU!
Jinak jsem si do statistik uvedl, že vyhrál toma__SVK.
Kattos psal, že jsi odpověděl správně, tak se ptej...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.