Ahoj všichni protože první díl této hry Otázky z Elder Scrolls měl ůspěch zakládám dvojku.
Kdo je nový a chce si zahrát tak ten ať se koukne na pravidla v 1 příspěvku 1 dílu. http://skyrim.4fa...rowstart=0
Žádné minulé výhody už nejsou platné.
Přeji všem příjemnou zábavu nad tímto dílem.
Upravil/a Diego dne 03.12.2014 19:16
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď
super zpráva.. Už jsem chtěl bez tebe založit novou hru (i když je fakt, že jsme to mohli dát do starého vlákna.. ), ale proč ne?
Pokud mohu začít, když jsem vyhrál I. hru, zadal jsem poslední otázku s tím, že ten, kdo na ní odpoví, začne v nové hře zadávat jako první.. a otázku uhodl SeveruS.
Pokud ti to nevadí, Imperiale, rád bych chtěl dodržet, co jsem slíbil a nechal ho zadávat jako prvního...
EDIT: Pokud tě mohu ještě požádat, uprav kdyžtak název hry... přidej tam např. " II. hra" nebo tak něco
Upravil/a Adrian_S dne 02.12.2014 15:53
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
super zpráva.. Už jsem chtěl bez tebe založit novou hru (i když je fakt, že jsme to mohli dát do starého vlákna.. ), ale proč ne?
Pokud mohu začít, když jsem vyhrál I. hru, zadal jsem poslední otázku s tím, že ten, kdo na ní odpoví, začne v nové hře zadávat jako první.. a otázku uhodl SeveruS.
Pokud ti to nevadí, Imperiale, rád bych chtěl dodržet, co jsem slíbil a nechal ho zadávat jako prvního...
EDIT: Pokud tě mohu ještě požádat, uprav kdyžtak název hry... přidej tam např. " II. hra" nebo tak něco
Svého práva se vzdávám ve prospěch vítěze předchozího kola.... : o )
Nuže, směle se ptej.... : o )
nevzdávej se toho! Zasloužil sis to, tak zadávej. Bylo to takové moje malé přání, ta posl. otázka a rád ti to přenechám..
Tak se ptej!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak třeba jak se jmenují tři nordičtí hrdinové, kteří Drakorozenému pomáhají v boji s Alduinem. A poněvadž je to spíše lehčí otázka, chci jejich plná jména.... : o )
Pro jistotu, dám smyšlený příklad: Ne jen třeba: Rothusill, ale : Rothusill Sedmiprstý.... : o )
PS: Taktéž jen pro sichr: je to základní Skyrim..... : o )
Upravil/a SeveruS dne 03.12.2014 21:31
Otázka: Čím lze nakrmit Cicera?"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Je to jedna z jeho hlášek, když pronáší řeč jen tak do vzduchu, nebo ho Dovahkiin chce o něco požádat..
Tady je originální znění:
"Cicero is hungry...Need a sweetroll...or a carrot."
A pro dnešek končím, za pár minut jedu do práce.. Tak si užijte hru..
Ligos napsal:
Že vám do toho takhle lezu - v CZ lokalizaci tuším že říká "koblížek"
He,he.... Já jsem si byl jistý jen tou mrkví, páč to jsem si tenkrát řekl, že je lepší dát koni , než jemu... a to druhé si pamatuju jen, že je to něco sladkého.... a medová špejle, s krémovou pochoutkou to nejsou... spíš jsem se dokonce přikláněl k buchtě ( klidně by se v tom pak dal najít i jistý dvojsmysl ), ale ty jsem ve Skyrimu nikdy neviděl, tak jsem raději tipl bábovku...
Upravil/a SeveruS dne 03.12.2014 23:22
Ligos napsal:
Že vám do toho takhle lezu - v CZ lokalizaci tuším že říká "koblížek"
He,he.... Já jsem si byl jistý jen tou mrkví, páč to jsem si tenkrát řekl, že je lepší dát koni , než jemu... a to druhé si pamatuju jen, že je to něco sladkého.... a medová špejle, s krémovou pochoutkou to nejsou... spíš jsem se dokonce přikláněl k buchtě ( klidně by se v tom pak dal najít i jistý dvojsmysl ), ale ty jsem ve Skyrimu nikdy neviděl, tak jsem raději tipl bábovku...
Vždyť označení buchta používají stráže pro bábovku.... A ani tam určitě nechybí dvojsmysl.
Ať tak či onak, stejně SeveruS uhodl..
Tak Ti začínám mít takovej zvláštní pocit....... jako.... jakoby..... jako bychom to hráli jen my dva....... : - D D D D D D D
Upravil/a SeveruS dne 05.12.2014 21:18
Otázka: Jakou barvu měl "healthbar" (ukazatel zdraví) v TES: Arena a TES: Daggerfall?"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.