Předchozí díly jsem nehrál Skyrim je moje první hra ze série.Hraju za Bretona.Ve hrách nejradši hraju za mágy tak jsem si pročet postavy výhody a nevýhody a zvolil jsi Bretona.
Nejlepší postavy se mi zdají nord a bretonec.Momentálně hraju ale norda hodně dobrý válečník.Buď si beru Wuuthrad nebo meč z nebeské oceli a Ysgamorův štít
jakou rasu byste mi doporučili když bych chtěl byt bojový mág? hlavní požadavky bych měl na ničení,lehká zbroj a k tomu jednoruč a jako vedlejší ktere bych take používal je přesvědčování a očarování a možná bych skusil i tu obnovu...tipuju to tak na bretona nebo dunmera ale nevim jak se rozhodnout
Já obvykle hraju za zloděje nebo mágy, takže khajit a argonian nebo breton. Elfy moc nemusím, jediný slušný jsou temní elfové, lesní jsou jak veverky a altmeři jsu zas namyšlení. Celkově jsou elfové obvykle namyšlení, rasističtí, nesmrtelní a všichni je milujou.
Včera mě to napadlo tak hraju za ohavnou zelenou orčí čarodějnici a zatím je to paráááda! Vždycky dostanu výtlem když tu držku vidím. Fakt už jen ten špičatej klobouk!
clario napsal:
Nord. Za norda hraju už od Morrowindu. Skyrim jsem poprvé ale dohrál za redguarda, protože jsem nebyl až tak nadšený s toho nynějšího character creatoru a ti nordi (muži) mi prostě přišli všichni divný. Za to ten redguard co sem měl vypadal skoro jako Jason Momoa . Teď to hraju podruhý za nordku a tý to narozdíl od těch chlapů nehorázně sekne a takovou kočku sem už dlouho neviděl .
Jak jde poznat z mého avatara, tak jsem blázen do elfů, nicméně elfové od TES se mi popravdě vůbec nelíbí, takže za ty taky ani náhodou .
Taky mam rad asi nejvic elfy V Oblivion jsem mel High elfa i elfku a taky Dark a Wood
Elfove jsou pro mne proste nejhezci narod. Jsem totiz blazen i do Pana prstenu
Ted ve Skyrimu jsem si 1. postavu udelal za Norda valecnika, 2. za Wood elfku lukostrelce a taky jsem skusil Khajitku maga
Chucj Norris dokáže prásknout otáčivými dveřmi A dunmer to nejnií určitě. Tupostí a militarismem texasanů se vyrovnaj tak orci. Ale ti zas nejsou bigotní kreténi a kreationisti.A když jsme u ttěch anerických seriálů: Jo a víte jakej je rozdíl mezi McGiverem a Babicou? McGiver udělá z hovna bombu, Babica pomazánku....
Nemám zkušenosti z předešlými TES verzemi a tak jsem hodně váhal v začátku hry za koho hrát.
Nakonec jsem vybral bretonce a ani s druhým avatarem už jsem neměl důvod něco měnit.
Taky jsem nehrál předchozí díly TES a když jsou viděl rasy na výběr. No ...
Chápu že každá rasa má nějakou svou historii a postavení, ale jsou to fakt držky, to je hrůza. Obzvlášť ty elfové
Tak jsem si vybíral spíše z těch lidštějších ras. Alias Nord, Breton Císařský apod. No nakonec jsem klik podle raciálky na Císařského a i druhý avatar jsem dal po zdlouhavém vybíraní zase toho Imperial.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.