Když jsem se díval po kamenných obchodech s hry, tak jsem většinou nacházel buď zákl. Skyrim nebo LE. Na samostatné DLC jsem nenarazil a pokud ano, tak už bylo vyprodáno..
Takhle jsem to myslel, Huntere...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ono logicky, SET se prodá levněji než JEDNOTLIVÉ kusy.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak u nás ve Zlíně (né, že bych tam bydlel, já radši přírodu) prodávají i DLC samostaně. Teď jsem tam byl a nestačil jsem se divit, kolik teď pořídili DA Inq.....
Ale teď k tématu: OK, díky za pomoc.
To sdílení knihoven já moc rád nemám .
Já budu LE kupovat na Vánoce z Key4You.
Tady je pěkně v češtině: http://www.key4yo...dition-cz/
Aktuální cena je kolem pětistovky, ale majitel stránky tam dává furt slevy, takže počítám s tím, že to bude slevněné. A když ne tak neva. I tak mi vyjdou prachy. Když jsem se totiž díval ve Zlíně, tak jsem myslel, že mě omejou. Osm stovek bych jim za to nedal, na to bych se jim vys*al (bez pradonu!).
Upravil/a MightRider dne 23.11.2014 17:34
Wow... překvapuje mě, kolik inteligentních lidí se nechává strhnout levicovými myšlenkami o rovnosti, kolik rozumných lidí si myslí, že Islám je v pořádku, že to je jen pár extrémistů. Kolik lidí se nechává manipulovat médii jaksi opačně - nechtějí věřit ani do očí bijícím faktům médii prezentovanými, protože médiím a priori nevěří. A docela dost mě to děsí... ISLÁM JE PRO NAŠI SPOLEČNOST A KULTURU ZLO, KTERÉ NESMÍ DOSTAT PROSTOR K TOMU, ABY SE ROZVINULO!!! Křesťanství takové NENÍ! Katolická církev páchala zvěrstva V ROZPORU S KŘESŤANSTVÍM, Islámisté je konají S POŽEHNÁNÍM KORÁNU. To je ten skutečně zásadní rozdíl mezi těmito dvěma náboženstvími a násilnostmi konanými pod jejich záštitou.
LR: Nechápu, proč se tu opíráš do Liga, který nic neudělal...
Whirt: Jo, ty podpisy bych asi taky nechal být
Upravil/a nagasadowcz dne 23.11.2014 18:03
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Wow... překvapuje mě, kolik inteligentních lidí se nechává strhnout levicovými myšlenkami o rovnosti, kolik rozumných lidí si myslí, že Islám je v pořádku, že to je jen pár extrémistů. Kolik lidí se nechává manipulovat médii jaksi opačně - nechtějí věřit ani do očí bijícím faktům médii prezentovanými, protože médiím a priori nevěří. A docela dost mě to děsí... ISLÁM JE PRO NAŠI SPOLEČNOST A KULTURU ZLO, KTERÉ NESMÍ DOSTAT PROSTOR K TOMU, ABY SE ROZVINULO!!! Křesťanství takové NENÍ! Katolická církev páchala zvěrstva V ROZPORU S KŘESŤANSTVÍM, Islámisté je konají S POŽEHNÁNÍM KORÁNU. To je ten skutečně zásadní rozdíl mezi těmito dvěma náboženstvími a násilnostmi konanými pod jejich záštitou.
Nooo, jako pozor. Ani to křesťanství neni tak svatý
Ne že bych někdy četl Bibli, ale jistý úseky sou docela hustý. Mimochodem, až bude mít někdo z tvejch známejch nedělní směnu, tak ho po příchodu domů ukamenuj, hajzla! A jeho rodinu zotroč a prodej
Upravil/a Nerevar dne 23.11.2014 18:14
Nerevar napsal:
Nooo, jako pozor. Ani to křesťanství neni tak svatý
Ne že bych někdy četl Bibli, ale jistý úseky sou docela hustý. Mimochodem, až bude mít někdo z tvejch známejch nedělní směnu, tak ho po příchodu domů ukamenuj, hajzla!
Palec hore
Takovej krásnej paradox "křesťanství není svatý"
Omlouvám se za překlep. Nechtěl sem tě editovat LR
...
Tady je můj post:
Takže ten prorok Mohamed, co při svých cestách zabil a znásilnil stovky lidí, včetně dětí, je podle tebe frajer? Korán jakožto knížka, která nakazuje muslům, aby 'bezvěrce byli šavlemi a jejich rodiny zabili nebo prodali levně do otroctví', je podle tebe fajn, s tim, že špatnou věc z toho dělaj jen teroristi?
Nedavno sem viděl video, kde byli muslata, co se považovali na zcela normální muslata, žádný extrémisty. Dokonce uměli mluvit! A všichni se přihlásili, že ani jeden z nich by si s ženou nesedl k jednomu stolu. A nejen to. Je toho spousta dalšího, ale sem zaneprázdněn přípravou do školy, takže to nebudu rozvíjet... Sorry.
Muslimové sou prostě zvířata a ženský, co dobrovolně konvertujou k Islámu, sou zrádkyně civilizace a sebe samých!
Tady si můžete v syrový podobě přečíst spooousty zpráv o tom, jak je to 'náboženství míru' https://www.faceb...rn?fref=ts
Pozor, nepleť si, prosím, křesťanství s ortodoxním judaismem! Jistě sám znáš historku o Ježíši, kdy zachránil ženu, která měla být ukamenována, se slavnými slovy "Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem." Já jsem odpůrce všeho náboženství, a to samozřejmě včetně křesťanství, jak jistě víte, ale Ježíšovo učení zachycené v Bibli je prostě morálně nesrovnatelně čistší, než učení Mohameda. Pokud křesťan narazí na nekřesťana, má mu povědět o Ježíši. Pokud nekřesťan nekonvertuje, křesťan se za něj pomodlí. Když to nepomůže, nekřesťan půjde do pekla a křesťanovi to ještě bude líto. Pokud muslim narazí na nemuslima, musí ho obeznámit s Islámem. Poté již nemuslim o Islámu ví a jeho bezvěrství tedy není náhoda, ale jeho svobodné rozhodnutí. Nerozhodne-li se konvertovat, je hříšníkem a muslim má právo ho zabít. Myslím, že rozdíl je to velmi patrný.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Pozor, nepleť si, prosím, křesťanství s ortodoxním judaismem! Jistě sám znáš historku o Ježíši, kdy zachránil ženu, která měla být ukamenována, se slavnými slovy "Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem." Já jsem odpůrce všeho náboženství, a to samozřejmě včetně křesťanství, jak jistě víte, ale Ježíšovo učení zachycené v Bibli je prostě morálně nesrovnatelně čistší, než učení Mohameda. Pokud křesťan narazí na nekřesťana, má mu povědět o Ježíši. Pokud nekřesťan nekonvertuje, křesťan se za něj pomodlí. Když to nepomůže, nekřesťan půjde do pekla a křesťanovi to ještě bude líto. Pokud muslim narazí na nemuslima, musí ho obeznámit s Islámem. Poté již nemuslim o Islámu ví a jeho bezvěrství tedy není náhoda, ale jeho svobodné rozhodnutí. Nerozhodne-li se konvertovat, je hříšníkem a muslim má právo ho zabít. Myslím, že rozdíl je to velmi patrný.
Takhle, abych byl upřímnej, tak se v Bibli ani Koránu nijak nevyznám... Jen vim o nějakých pasážích, co trochu víc odporujou s listinou základních lidských práv... A zatimco křesťanství se za staletí změnilo do víceméně přijatelný podoby, islám zůstal ve středověku a furt si vesele vraždí ve jménu Alláha a jeho proroka Mohameda... Proto sem PROTI tomu náboženství. Ostatní sem ještě schopnej skousnout.
Pořád to nechápete, co? Islámské země nejsou tak pokrokové, jako ty křesťanské, ale to z nich nedělá zaostalce. Muslimové nevraždí ve jménu Alláha, to dělá jen malé pomatené procento.
N: Jinak nevím, jak se ti mohlo povést mi smazat část příspěvku, ale to je jedno. Už jsem vše řekl a zbytek si případně dořeším s Ligosem ve zprávách.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.