to SuperHunter: Který? Můj nebo Lorda?
U mne se zobrazují oba stejně.. Chyba bude nejspíš někde u tebe...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ten tvuj...bude to tim že sem na mobilu...pokusím se nějak nasdílet internetoví spojení na notebook
EDIT: Nope...furt to nejde zajímavé
Upravil/a SuperHunter dne 23.11.2014 15:21
Kdo chce postřílet muslimy, ať postřílí i křesťany.
V tom v něco věřit nevidím nic špatného, ale skrývat za tím nečisté úmysly, to je něco jiného. A že obě víry si za tu dobu co existují dokázali své.
Jak už jsem napsal, souhlasím s Radem a moc se mi k tomu nechce vracet
Ligos: Překvapuješ mě, že se tu takhle dobrovolně ukazuješ ve špatném světle.
E? O co ti jde? Proč ve špatném světle?
Protože se nechci vyjadřovat k tématu? Protože se mi nechce číst extra dlouhé příspěvky o tom, co mně nezajímá? Každému co jeho jest, ne? (pochybuju, že jsem jediný, kdo to nečetl...)
Čas si stěžuje, že marně zachovával jména slavných hrdinů dějin: jméno současného hrdiny (= Ludvíka XIV.) je všechna zastiňuje.
To potvrzuje i dvanáct Hodin (recitativ a sbor En vain j'ai respecté… Ses justes lois).
---
To nemá s Islámem nic společnýho, že neee!!!!?
Příslušníci islamistických milicí Šabáb v sobotu na severovýchodě Keni unesli linkový autobus směřující do Nairobi a zabili 28 jeho pasažérů. Oznámily to keňské policejní zdroje. Útočníci z vozu vyvedli osoby nemuslimského vyznání a postříleli je.
L: Nedělej vyjeveného. To je jedna věc. Ta hlavní je, že prudíš s tím, jak tě to nezajímá. Koho zajímá to, co tebe nezajímá? To je jako bys vylezl na pódium rockového koncertu a řekl, že jsi hluchý.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
LR: Hej, neignoruj Čas! že je mu podobnej - prostě jak jsem to viděl, tak mě hned díky tomu kostýmu naskočil právě Čas... A jak má v ruce to kopí nebo co, tak jak tendle zas má tu kosu.
to vaše "dohadování" se mi začíná líbit...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
M: Nějaká menší podoba s tím vyobrazením výše tam je no
L: Podívej se na svůj vyjevený smajlík, když jsem ho spatřil, tak jsem si řekl, že i ty jsi vyjevený a nevíš, na co jsem narážel, ale to jsem ti v podstatě už vysvětlil. Ze všech moderátorů tě znám nejmíň a proto jsi se u mě ukázal ve špatném světle, když jsi napsal to, co jsi napsal. Říkám, že je mi jedno, co je ti u prdele, ale slušné je to nestavit na oči. Vezmi si, že kdyby tu každý druhý komentář byl: Je mi to u prdele, nebudu vás číst.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nerevar napsal:
O nevhodných příspěvcích na tomhle fóru by se dala napsat kniha, tak se do něj ne*erte kvůli takový kravině
konečně někdo moudrý promluvil..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.