2, 3, 4, 5, 6, 9 - Really? Keď uhádneš kto som sa budeš na 5 a 6 smiať ako ja
1. som človek, v istom ročnom období mám spústu klonov
10. vekovo áno, historicky neviem povedať, no v tejto dobe som veľmi známi
7. no, dalo by sa to povedať, pretože sú o mne príbehy, ktoré sa hovoria deťom a oni im veria (nie Slovenským a Českým)
Edit: teraz ma napadlo, že v Grimmovi (neviem či ten seriál poznáš) hovorili, že som vlkodlak No tým sa neriaď, to je hlúposť.
Upravil/a kissko384 dne 08.11.2014 23:17
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
1) Jsi klekánice?
2) Jsi polednice? (Včetně 1. možnosti to není moc pravděpodobné, jelikož obě jsou vlastně zohavené)
3) Věděl bys rozmezí let, kdy se o tobě mluvilo nejvíc?
4) Jsi vyprávěn v nějakém poučném příběhu? (jako je třeba Karkulka...)
5) Věděl bys, ve kterých státech se o tobě vyrpávělo?
6) V těch příbězích, které se vypráví malým spratkům, se objevuješ v noci?
9) Nebo ve dne?
10) Ty děti mají ty příběhy nejspíš postrašit, že ano? (podle Grimma a ano, seriál znám, ale nesleduji ho...)
3. čo som našiel na wiki, tak od roku 1823 sa o mne vždy hovorí v jedno konkrétne ročné obdobie
4. z príbehu vyplýva, že keď sa budeš dobre správať, niečo odo mňa dostaneš
5. hlavne USA a Canada (európske štáty majú svoje ekvivalenty, no tie by sa nezhodovali so zadaním, pretože majú v niektorých prípadoch reálnu predlohu)
6. áno
10. práve naopak, deti majú príbehy o mne radi a tešia sa keď jeden konkrétny deň v roku prídem (tým Grimmom sa vážne neriaď, tam to bolo spomenuté ako vtip, reálne ťa to nikam nemôže posunúť, no v tom diely bolo moje "zlé dvojča" ktoré žralo neposlušné deti )
Ďakujem za každú radu
1. si youtuber?
2. čech?
3. brit?
4. nemec?
5. talian?
6. švéd?
7. nór?
8. vystupuješ v TV?
9. to čo robíš je nejaké konkrétne povolanie?
10. to čo robíš je tvoje hobby?
Ďakujem za každú radu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.