Zdravím
Mám takový problém v Labyrinthu. Dostal jsem se až k bludišti, sebral ty čtyři hole ale ani jedna mi hned na tu první pečeť nefunguje. Koukal jsem třeba na youtube a tam jsem našel dvě videa, kde to ukazovali a jim to šlo. Bohužel mě to nejde a nevím, co s tím. Napadlo mě jestli s sebou nemám třeba něco mýt, ale nevím co....
Mohl by jste mi prosím někdo poradit.
Za jakoukoli radu předeme děkuji.
Na to už jistě přijdeš
Upravil/a Adrian_S dne 14.10.2014 20:29
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S - Vím, že ten úsměvný pokus o hlavolam je hóóóódně slabý, ale je jich ve Skyrimu tuze málo a navíc vždy je po ruce nápověda jak pro děti ze školky..... možná bych uvážil spoiler.... : o ) ono to moc nepomůže, to chápu, ale někdo třeba bude rád.... : o )
SeveruS napsal:
Adrian_S - Vím, že ten úsměvný pokus o hlavolam je hóóóódně slabý, ale je jich ve Skyrimu tuze málo a navíc vždy je po ruce nápověda jak pro děti ze školky..... možná bych uvážil spoiler.... : o ) ono to moc nepomůže, to chápu, ale někdo třeba bude rád.... : o )
Jop, už mě to taky napadlo.. Chápu, že jsem to měl udělat dřív (už jsem to upravil), za to se omlouvám, nicméně si myslím, že už je stejně pozdě..
Příště na to budu myslet..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.