Kdo tedy zadává otázku? Jsem se nějak teďka ztratil..
( + chtělo by to upravit tu statistiku, ImperialFobe)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
ImperialFob838 napsal:
Platí ta moje otázka protože Adrian neodpověděl na poprvé správně
No, teď to teda nějak nechápu.. I když jsem neuhodl a NIKDO (nejspíš) nenapsal správnou odpověď a ani jsme se jí nedozvěděli, tak i přesto hádáš..
Ale budiž, je to tvá hra.. OK, pokračujem.. třeba se později chytnu..
Mimochodem, MightRidere.. jaká je odpověď na tvou otázku, ohledně Čepelí?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Podruhé jsi to měl správě (odpověď jsem říkal). V Morrowindu je za ně hlavní quest linie, v Oblu se k nim můžeš připojit a ve Skyrimu s něma je taky částečně dějová linie, ale to do doby, až sou obnoveni, poté je spolupáce malá... I když, někdy i veliká.
MightRider napsal:
Podruhé jsi to měl správě (odpověď jsem říkal). V Morrowindu je za ně hlavní quest linie, v Oblu se k nim můžeš připojit a ve Skyrimu s něma je taky částečně dějová linie, ale to do doby, až sou obnoveni, poté je spolupáce malá... I když, někdy i veliká.
Áh, tak to pak jo..
Mimochodem k Oblivionu.. řekl bych, že je to součást hlavní dějové linie, připojit se k Čepelím.. Jauffre by jinak s tebou nespolupracoval...
Tys hrál Obl? Já ne, takže já nevím. Já udělal pár desítek misí v Morrowindu...
Omluvám se trolle, neviděl jsem Foba.
Když už jsme tak u těch Septimů a jejich ochránců, tak tuto otázku určitě zodpoví dobře Adri a možná ti, co četli mou biografii. A ty trolle, by jsi jako správný císařský patolízal měl znát životopis zakladatele císařství....
Takže otázka zní: S kým měl Tiber Septim milostný poměr? (je známá, komu funguje šedá kůra mozková, bude vědět, kde to nejrychleji najít a ten kdo to ví, má vyhráno)
Upravil/a MightRider dne 13.10.2014 17:26
No, abych se ti přiznal, Mighte, tuhle otázku jsem si musel najít ve tvém životopisu, nevzpomenul jsem si na ní.. Ale pokud jsem to pochopil dobře...
Odpověď
K předchozí otázce:
Ne, Oblivion jsem taky nehrál... Nechtěj raději vědět, co jsem hrál a co ne..
Upravil/a Adrian_S dne 13.10.2014 17:34
Ok těžce nerad ale ještě jednou a doufám naposled sem jdu něco připomínkovat: to, že pokud neuhodne napoprvé nemáš vytyčeno v pravidlech, takže jeho odpověď je platná - neexistuje, že si tady budeš dělat co chceš jen z toho titulu, že jsi to založil.
Koukej upravit pravidla, nebo se nechovej jako autoritativní vládce, na to se tady nehraje. Inspiraci hledej např. v "hádám, hádáš...", nebo v jiné, standardně fungující hře obdobného charakteru.
Co se reagování na tento post týče, platí to samé jako v mém předchozím příspěvku.
Upravil/a Mike dne 13.10.2014 17:41
K Pravidlům: OK, beru na vědomí
Ke statistice: Máš tam u mě chybu.. Nemám 4 body.. mám jich víc.. Spočítej to pořádně..
OK, přejdeme k další otázce.. Je velmi jednoduchá..
Otázka: Kolik majáků se nachází ve Skyrimu? (pokud víte i lokace, napište je!)"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Když ImperialFobe prozradíš, kde se přesně nacházejí, uznám ti to.
Mighte promiň, ale nemáš pravdu..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.