cztroll napsal:
Omluva přijata.
Návrh: rozděl je o ty 4 body
A zadávat bude kdo? Oba dva současně?
Už si to dokážu představit:
Imperial: "Jak se jmenuje khajiit, který neustále pochoduje..."
Might: "... Skyrimem a má mnoho poznatků o světě?"
Jen jeden z nich může hádat... Pokud mi tu nenapíše Imperial svůj názor, navrhnu novou otázku.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
OK, zadám novou otázku, ať se dáme kupředu. Tentokrát, pokud bych mohl požádat, pouze mezi MIGHTRIDEREM a IMPERIALFOBEM838, kvůli remíze
Bude to tedy 5. (nebo 6.?) otázka -> kvůli statistice.
Otázka:
Jak byl skutečně zabit velekrál Torygg? (mimochodem, můžete se to dočíst v mé 3. povídce... anebo se zeptat Ulfrika)
Upravil/a Adrian_S dne 12.10.2014 23:04
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Odpověď: Pokud se zeptáte Ulfrika, řekne vám, že sice použil Thu'um, ale velekrále zabil bodnutím mečem do srdce.
Upravil/a Adrian_S dne 12.10.2014 23:08
Otázka bude těžká pro ty, co nehráli všechny díly TES. Proto nejspíš budou muset použít wiki.
Takže tedy: V kolika dílech TES se můžete stát členy Čepelí?
Upravil/a MightRider dne 12.10.2014 23:11
Musím se přiznat, že tady jsem hádal o dost míň, než jsem si myslel.
odpověď
Upravil/a Adrian_S dne 12.10.2014 23:18
Daggerfall, to asi opravdu ne Adri.... Otázka zní: "můžete". Je teď tedy na tobě, jestli se opravíš nebo necháš zkusit ostatní.... A zabití Paathurnaxe je další podmínka. I když si klidně mohl stejně takhle odkopnout i je. Stačily 4 šikovné příkazy a to, o co se snažili Thalmoři, bylo dokázáno (já osobně jsem je zabít nešel, prostě jsem se na ně vysr*l)
PS: V jednom dílu nejen že můžete, ale tam je to hlavní dějová linie hrát za čepele... (a né, Skyrim to není)
Upravil/a MightRider dne 12.10.2014 23:23
MightRider napsal:
Daggerfall, to asi opravdu ne Adri.... Otázka zní: "můžete". Je teď tedy na tobě, jestli se opravíš nebo necháš zkusit ostatní.... A zabití Paathurnaxe je další podmínka. I když si klidně mohl stejně takhle odkopnout i je. Stačily 4 šikovné příkazy a to, o co se snažili Thalmoři, bylo dokázáno (já osobně jsem je zabít nešel, prostě jsem se na ně vysr*l)
No, podle jednoho Lore se v Daggerfallu vyskytuje frakce Čepele. Takže usuzuji, že se k nim můžeš přidat. Ale i kdybys mi tohle vysvětlení neuznal, musím se držet čísla...
odpověď
Upravil/a Adrian_S dne 12.10.2014 23:24
Já už toho dneska nechám, zítra vstávám brzo.. Uvidíme se později..
ImperialFob838 napsal:
Do výsledků se můžete podívat v prvním příspěvku.
Tyto a další tvé příspěvky jsou soustavné porušování pravidel, jedná se totiž o duchaprostý spam. Každý další podobný příspěvěk, který bude podobného ražení, ti smažu (a ostatním taky, platí to pro všechny).
I opice po lobotomii ví, že výsledky jsou v prvním postu a jasně, že se tazatelem stává někdo, kdo vyhrál.
(Nereagujte na tuto zprávu a dál si pokračujte ve hře. Pokud bude mít někdo náhodou neodolatelnou touhu reagovat, tak ať mi napíše líbrsbríf, totiž soukromou zprávu.)
Dnes zadám otázku já. Jak se jmenuje stvoření na ostrově solstheim,které je podobné vlkodlakovi? skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.