1) Jsi Ludvík František? (syn Ludvíka XIV.)
2) Jsi z hlavní linie dynastie Bourbonů?
3) Jsi z vedlejší linie Bourbon-Anjou?
4) Jsi z vedlejší linie Bourbon-Condé?
5) Jsi z vedlejší linie Bourbon-Orléans?
6) Jsi syn francouzskho krále?
7) Jsi syn nějakého bourbonského krále: (z různých liníí)
Mimochodem k tomu s tou šlechtou... Měl jsem na mysli, jakože, jestli si měl jiné povolání než státník, např právník či někdo takový.. Akorát člen šlechty...
1) Jo, byl jsem orvní ministr Ludvík IV. Henri, vévoda Bourbonský, princ de Condé, přezdívaný Pan vévoda. https://cs.wikipe...bon-Condé
Upravil/a Mike dne 25.09.2014 23:26
1) No, byl použit....
2) Jako shrrnutě hmatatelný nejsem, ale můžou mě popsat.. (třeba, máš nápad, napíšeš ho do knihy, je nějaká republika, tak jí uděláš mapu a podobně to je i u tohoto)
Jsi inspirace?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
1) Jsi určitý druh dopravního prostředku?
2) Či jen nějaká součástka?
3) A vůbec.. má to spojitost s výrobou?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Technika rozhodně nejsem...
Zbraň svým způsobem ano. Nejsem zbraň, co střílí. Jsem spíš ta taktika,jak to říkal Mike. A forma boje? No, tak z jakého úhlu pohledu se to vezme...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.