Nevím, jak u vás, ale tady v Kauflandě vám dají 30Kč poukaz, když nejsou obsazené všechny pokladny a vy tam čekáte 5 minut Sice se mi to ještě nestalo, ale vůbec by mi nevadilo toho využívat. Za tohle už máte nějakej menší chleba!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Haha, jednou jsem to stopoval, konkrétně v Kauflandu v Děčíně, kde tadle cedule je taky, čekal jsem přes 10 minut a neuznali mi to - že prej jsem měl ty stopky dýl... tak nvm.
A proto zásadně nakupuji v Albertu (Hypernova), Tescu nebo Bille.. Ty ostatní.. Rádoby obchody (Lidl, Penny) nestojí za nic..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lidl mám rád. Interspar, kterej bude sice končit je taky fajn a do Kauflandu chodím taky. Billa mi přijde o dost dražší, Tesco u nás není, v Praze ho mám vedle, ale tam je ještě blíž Albert, takže chodím tam. Do Penny chodím pro pesto.
Keď sme pri tých Vianociach.. boli sme so sestrou v Tescu... ALE, išli sme k nejakým tým zlacneným pozrieť, čo tam majú, mali tam ozdoby snáď ešte z minulých rokov za smiešne sumy a sestra hovorí: To keby som nakúpila už na Vianoce...
A ja na ňu tak pozerám: Ty si horšia, ako tie obchoďáky, ešte ani oni neotravujú zatiaľ s Vianocami a ty už ideš baliť darčeky!!
Mne príde sympatický tuším Lidl, ale iba z toho dôvodu, že tam nehrá hudba no ktovie, či už to nezmenili nejak ....
Pull up a seat...
Have a drink.
Upravil/a Lord Rade dne 10.09.2014 22:13
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Whirte bez urážky, ale co jsem koukal tak máš na tom kanálu samý hovadiny
To i tohle video, které jsem ani netočil já, ale mám ho na profilu, je lepší
You know... I don't even fuckin' care...
Polovina z nich byla nahraná před bůhví kolika lety, většinou sem tím na něco reagoval a některý ani nejsou moje. Nenahrávám je abych pobavil veřejnost, nebo abych získal odběratele, ale abych je ukázal určité skupině lidí...
Tákže opravdu je mi to naproso jedno, jestli máš chuť tu bezduše stínit, co pro mě v podstatě nic neznamená.
Plus. to video, co jsem zde postnul sem udělal jen tak pro srandu, tak trochu jako parodie virálních videí podobných Nyan cat... Nezajímá mě, že si toho všiml jen Mike a ostatní to přehlédli bez komentáře (kromě tebe, kterej sis evidentně našel čas na každou kravinu na mým kanálu...)
Až budu opravdu nahrávat něco pořádnýho, tak vám dám sám vědět, ať si to prohlídnete všechno...
Upravil/a Whirt dne 11.09.2014 14:42
Normálně bych to možná vzal s humorem, ale s tím, co se kolem mě teď právě děje nemám na tvoje všudypřítomný trolení ani trochu chuť, v poslední době je to jediný co děláš. Každopádně, já radši zmizím, než abych rozpoutal nějakou hádku pro nic za nic...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.