Jo, hele ten mě včera v csfd zaujal taky, ale nemohl jsem najít vhodnej torrent, tak jsem si stáhl ten Ironclan... Ale teď jsem to vyhledal na uložtu. No co, zkusím to stáhnout a budu doufat, že se mi to stokrát nepřeruší a na konci nestáhne blbě.
Za další tipy na filmy budu pořád rád.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já bych ti doporučil tyto filmy: Pompeje, Robin Hood (třeba ten novější, ale i ten starší z 90. let), Poslední mohykán, Centurion, 300 1 a 2, Království nebeské, Král Artuš a bylo by i víc, ale nechce se mi je tady všechny vypisovat. Ovšem kdybys chtěl tak napiš.
Upravil/a Diego dne 09.09.2014 21:12
Robina jsem nikdy neviděl celého, Centuriona jsem viděl, 300 taky, ale dvojku bych taky mohl zkusit, i když bych to do škatulky s historií neřadil. Království jsem viděl před dávnou dobou, ale znova se na to podívám až v důchodu. Na Mohykána nemám zrovna chuť a Pompeje a Artuš nemají moc velké hodnocení a cítím z toho takové to zaměřování na teenagerovskou generaci. Jestli by se po Ranhojiči nenašlo nic lepšího nenašlo, tak bych se na ně ale podíval.
Jestli tě napadá ještě něco jiného, tak mi to napiš, budu rád.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Když jsem viděl, jak hrdina projíždí pyroklastickým proudem na koni a vesele si uhání tímto mračnem několik dlouhých minut (zatímco ve skutečnosti by ho to zabilo během pár sekund)... No, co na to říct...
A vůbec, ten děj...
Když jsem viděl, jak hrdina projíždí pyroklastickým proudem na koni a vesele si uhání tímto mračnem několik dlouhých minut (zatímco ve skutečnosti by ho to zabilo během pár sekund)... No, co na to říct...
A vůbec, ten děj...
Copak jsi čekal, že to bude historicky přesné a každý umře tak rychle, jako ve skutečnosti? To přece nemyslíš vážně
Já od toho ani jedno nečekal a pro mě je to jen dobrý film, ikdyž nic extra, tak zabaví.
Mě se Transformeří docela líbili Nevím jestli stojí za to jít do kina, a není to žádnej zázrak, ale tak jednou se na to člověk může podívat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak si představte.. že jsem byl dneska v nejmenovaném obchodě (nebudu jim dělat reklamu - ale jsem si jist, že každý z vás dokáže uhodnout o jaký obchod se jedná ) a už tam mají připravené věci na vánoce. Takže už se to blíží
Trasnformeři jsou v celku dobrý film (ten nejnovější jsem neviděl a ani nevím jestli už vyšel), akorát ta trojka se mi trošku nelíbila..
Ten blbej pocit, když stojíte v dlooooouhé frontě, máte na spěch, lidé jsou nevrlí a když už jste u kasy a před vámi stojí 80-letá stařenka se 3 rohlíkama a platí to kreditkou a 3x netrefí PIN...
FUS RO DAH! (chtěl bych tu takovýdle smajlík)"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.