Pokud někdo slaví narozeniny, tak se taktéž přidávám ke gratulantům..
Všechno nejlepší!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No jo, já vlastně včera Mopi nezastih, tak jsem taky zapomněl poblahopřát No tak se přidám
Všechno nejlepší k 16ti nám Můžeš být na sebe hrdá, už je ti stejně jako BWmu !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Promiňte, že vás vyrušuji z překrásné konverzace... ale musím se pochlubit.
Dneska jsem dokončil svou druhou povídku (viz. podpis) a zadíval jsem se na svůj pracovní stůl a zjistil jsem, že vlastně patřím také do Temného bratrstva.. protože.. (fotka)
Kdo patří do TB se mnou?
Upravil/a Adrian_S dne 07.09.2014 19:04
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S: Pokud se mluví o tom kolik máme těhle věcí doma tak jsem čestným členem
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, rozhodně to bude zajímavý, jestli něco takového vyjde.. pokud ano, zařídím, aby se mi dostalo do rukou
Ale na to si budem muset počkat ještě pár let...
kdový at odpový vše je v herních hvězdách ikdyž dalších třista let hmm kolik let uplinulo po skončení halvní linie oblivionu po začátek skrimu? Nekde to tu běhá ale já to vždy propásnu.
Bylo by užasné vrátit se do černého močálu který byl v areně seriji
Spíš bych byl pro, kdyby (nevím, jestli něco takového je, ale předpokládám, že ne) se Arena, Daggerfall (a popř.) i Morrowind dal do Skyrim nebo Oblivion enginu..
Vím, že z Morrowind na Skyrim engine je a i z Oblivion na Skyrim, ale mě jde o ty "starší".. Bylo by to fajn..
Jenom taková perlička z Civilizace co zrovna hraju...
Dal jsem si novou hru, hodilo mi to Huny. Tak jsem si řekl, proč ne, vyzkouším. Po nějaký době zjistím že jsem v Číně.
Jak začnu prozkoumávat svět zjistím že je tu hodně městských států poblíž mě a jižně ode mě, ve Vietnamu jsou Keltové.
A když zkoumám dál tak zjistím že severně ode mě jsou Aztékové a západně od Keltů Zulu.
Chudáci Keltové a městský státy, takovýhle tři krvelačný národy poblíž sebe se jen nevidí Kdyby tu byl Čingischán tak by to tomu nasadilo korunu
Ey! Neobjevili jste náhodou nějaký dobrý historický film, který není o světové válce, nebo Asiatech? Nejlépe středověký. Díky.
Prohledal jsem csfd a je mi divný, že jsem jich tam moc nenašel. Snad jen Ironclad, ale, že by mě nějak extra zachvátil... Dokoukat se dá (i když mi ještě zbývá druhá půlka filmu na dnešek, heh), šetření v rozpočtu pomíjím, ale, že by mě zaujal scénář a miloval jsem postavy... To ne.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.