Jsem se chtěl zeptat, jestli bude nějaké pokračování?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Je to boží originální a užasně udělaný mně si mích chmurných dnech zvedl tak náladu jako jindy mít já tvuj kreslící talent páni těším se na další a uděláš i argoniany,?
Sarako, Sarako.. Vypadá to, že FUS RO DAH funguje i v reálu, protože po prohlédnutí komixu jsem sletěl ze židle na zem!!
Dobrá práce!!
WE WANT MORE!! WE WANT MORE!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ligos napsal:
kdyby byly jednotlivé kapitoly delší, vůbec bych se nezlobil...
No, řekl bych, že to dá zabrat, něco takového nakreslit..
Ale je vidět, že Sarako má talent.. Na tohle bych neměl ani zdaleka...
Komiksy mám rád a hlavne, keď ich vie niekto aj kresliť.
Dúfam, že budeš v tom určite pokračovať a nezabudni prihodiť aj nejakého toho Khajiita
Pull up a seat...
Have a drink.
V poslední době jsem docela ve skluzu, takže na kreslení nemám moc času.
(na fóru jsem sice denně, ale naklepat sem pár písmen je otázkou pár minut)
Následující rozpracovanou kapitolu se budu snažit dokončit co nejdřív, až mi na to vyjde čas.
to Sarako:
V pohodě... nikam nechvátej, jen mě budila zvědavost...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.