Mike: No tak jsou prázdniny takže relaxuji... Nebo bych to mohl jinak říct... flákám se jak líné prase...
Vtipné je že ještě před prázdninami jsem si řekl že budu aktivní!!! A co se nestalo... Aktivní moc nejsem.. Vsadím se že v tom nejsem sám
Ale celkem se těším na Made Of Metal protože Hodonín mám pár km
A co ty?
resp. co vy všichni? Nějaké změny tu?
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
O prázdninách nelze být aktivní tak, jak si člověk přeje. Jediný způsob, jak být přes prázdniny aktivní je, najít si brigádu... kvůli které nebudete mít čas na nic, co jste chtěli o prázdninách udělat. Takže sice budete aktivní, ale vůbec ne tak, jak jste chtěli. Haleluja!
Upravil/a nagasadowcz dne 03.08.2014 19:26
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Ne zachmuřený ale zdá se mi že tě tak nějak štve že už nejedeš na žádnej fest a působíš tak vážně... Byl to jen vtípek... Alespoň z mojí strany.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Promiň! Nemohl jsem odolat, když jsem viděl, jak píšeš, že to byl jen vtip
Byl bych nerad, kdyby tě to nějak traumatizovalo. Prostě jsem jen v jedné zprávě nenapsal smajl a pak už to jelo, nemohl jsem si pomoct.
Jo a trošku naštvaný jsem, protože na tom teď nejsem zdravotně nejlíp - průdušky. A na plicní jdu až v pátek, takže mě to trochu se*e. Ale jinak to byla jen taková malá kanada
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.