Barbar napsal:
Jsem vlkodlak a právě jsem se nakazil vampírismem...Tedy ta imunita moc nefunguje !
wow to musím vyzkoušet:-D
jinak taky jsem se stal vlkodlakem a musím říct že mě příjemně překvapil, je fakt silnej a rychlej
a neco pro nováčky:
když srintujete a zmáčknete LMB nebo PMB(tlačítka myši) tak provedete mega silný úder který mamutovy ubere víc než polovinu HP!-neubírá výdrž
Barbar napsal:
Jsem vlkodlak a právě jsem se nakazil vampírismem...Tedy ta imunita moc nefunguje !
wow to musím vyzkoušet:-D
jinak taky jsem se stal vlkodlakem a musím říct že mě příjemně překvapil, je fakt silnej a rychlej
a neco pro nováčky:
když srintujete a zmáčknete LMB nebo PMB(tlačítka myši) tak provedete mega silný úder který mamutovy ubere víc než polovinu HP!-neubírá výdrž
Barbar, ja som vlkodlakom uz par dni a ide mi to na nervy.. navyse aj tie narazky strazi a neschopnost ziskat well rested abilitu po vyspati sa a toto zevraj 100% odolnost voci chorobam je chujovina lebo hned v ten den co som sa stal vlkodlakom som sa aj nakazil nejakou !@#%§vinou a musel pouzit cure disease elixir... takze teraz uz len dam ten quest so Circle do Ysgramor Temple ci jak je to a pouzijem tie hlavy tych hnusnych carodejnic
chcel som to proste len vyskusat, ked je taka moznost a som rad ze sa z toho da vyliecit.. no a ten vampirizmus si na par noci (noc v hre, nie real) tiez urcite skusim, ale este pred dobrovolnym nakazenim sa doslova krvilacnostou si najdem recept a vyrobim protilatku alebo kupim
a hlavne preto som sa nasral na likantropiu, lebo aj ked som teraz vlkodlakom, tak stale ked v nejakom dungeone je uvezneny iny vlkodlak v klietke a ja ho dobrovolne slachetne oslobodim aj ked je zamok na experta tak ma ten skurvenec este drzo napadne a ide mi po krku shame on those werewolfes pussies!
konečně jsem splnil quest a můžu hrát i za vlkodlaka a mám dotaz...
Někdy ze začátku hry jsem splnil quest tuším "Setkání při měsíci" a od jednoho vlkodlaka jsem dostal prsten "Hircineho prsten" který podle popisu "umožňuje vlokdlakům další možnosti proměny"
Z tohohle jsem ale vedle... jako vlkodlak přeci nemám žádné prsteny, amulety atd...
BEGYcz napsal:
konečně jsem splnil quest a můžu hrát i za vlkodlaka a mám dotaz...
Někdy ze začátku hry jsem splnil quest tuším "Setkání při měsíci" a od jednoho vlkodlaka jsem dostal prsten "Hircineho prsten" který podle popisu "umožňuje vlokdlakům další možnosti proměny"
Z tohohle jsem ale vedle... jako vlkodlak přeci nemám žádné prsteny, amulety atd...
Takže jak to je?
Hercineho prsten máš ve Stávajících účincích nebo ve Vrozených schopnostech, teď nevím přesně.
Upravil/a pandang dne 27.12.2011 12:59
No tenhle prsten nemám a na danej úkol sem ještě nanarazil, ale podle toho co píšeš bych hádal, že se můžeš změnit na vlkodlaka dvakrát za den a ne jen jednou, jak je to normálně, ale pouze vařim z vody.
Jo, taky mám ten prsten a jsem i vlkodlak, normálně se můžeš proměnit jednou za den, s prstenem víckrát. A zajímalo by mě jak to mají hráčí, co nejsou normálně vlkodlaci a mají prsten
ijacek napsal:
Jo, taky mám ten prsten a jsem i vlkodlak, normálně se můžeš proměnit jednou za den, s prstenem víckrát. A zajímalo by mě jak to mají hráčí, co nejsou normálně vlkodlaci a mají prsten
tak to jsem prubnul když jsem si nahrál starší pozici - když máš pouze prsten tak to nic nedělá. Tedy nenabídne ti to možnost proměny.
Nicméně si myslím že zvolit možnost vlkodlaka je spíš záležitost k zlosti. Nevyspíš se, když jsi vlkodlak nemůžeš nic sebrat, nenabíhají ti dovednosti a jdou po tobě skoro všichni.
Ano... je to zajímavá varianta hraní - ale podle mě bez jakýhokoli významu - tedy dějově spíš nedotažené (nedořešené)
jedině vodka + RedBull
ZeRen napsal:
na webu (http://www.curse.com/mods/skyrim/werewolf-different-kind) je nějaký mod kterým jdem vlkodlak zesílit, ale nějak sem nepochopil jak to spustit
může mi někdo poradit?
tak to vypadá moc zajímavě, jen jde o to jestli to funguje
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.