Jednou sem si šel takhle se svým mágem na procházku a potkám tří členou skupinu Družiníků vedenou Skjorem který už má být dávno mrtvý každopádně příjemné spestření hry, trocha toho smíchu neuškodí
Stalo se vám to taky někdy? D
Pardon je to focené z xboxu mobilem
Opraveno jméno cechu. (Naga)
Obrázek
Upravil/a Mike dne 18.07.2013 15:15
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Jo, jo, to se mi taky stalo při poslední hře. Byl normálně v Jorrvaskru a, pokud si správně vzpomínám, pořád se mnou jednal jako se zelenáčem Jiné možnosti asi u něj nejsou nadabované, když má být tou dobou, kdy už Družiníky hráč vede, mrtvý.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak to je síla tohleto, to si musím někdy ověřit jestli se mi to neděje taky
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
U mě se ožije pokud napadnu bílí průsmyk, takže možná... chybu způsobuje napadení tohoto města
Řídím se třemi pravidly.
1) Draka je nejlepší zabít, pokud možno ihned.
2) S démonem nesmlouvat, rovnou zabít.
3) Nikdy nevěřit elfovi.
Proto jsem Linii bouřných hávů dělal jako uplně první I když jsem tam měl potom bug s drakem v dračí síni
http://3kolik.blo...i-byt.html - 8 důvodů, proč je ve Skyrimu lepší být upírem než vlkodlakem
Aha bezvadný díky za odpověď
Řídím se třemi pravidly.
1) Draka je nejlepší zabít, pokud možno ihned.
2) S démonem nesmlouvat, rovnou zabít.
3) Nikdy nevěřit elfovi.
Mě se už taky několikrát stalo, že jsem dohrál linii Družníků, vrátil jsem se z Větrného žlebu, do Jorrvaskru za Aelou, protože jsem ještě nenašel Hircinovy totemy.. Klábosím s ní a najedou... za jejími zády se objevil Skjor.. A já s ním v klidu pokecal..
??? WAT?
Trochu mě zklamalo, při poslední hře, že jsem za Družníky vyřídil Stříbrnou ruku a jen tak ze zvědavosti jsem po dlouhé době zamířil na Sirotčí kámen.. A oni tam jsou znova..
Tak zničil jsem tu skupinu nebo ne??
Navíc, Skyrim-paradox. V Jorrvaskru živý Skjor, na Sirotčím kameni u oltáře mrtvý Skjor...
To by mě zajímalo, kde udělali kamarádi z Bethesdy chybu...
to oživovanie sa stalo aj mne ale nie len pri nich ale pri všetkých podzemiach, pevnostiach a domoch...proste všade sa mi znova oživujú nemŕtvy, zvieratá a banditi...
milujem Skyrim
tomaskok napsal:
to oživovanie sa stalo aj mne ale nie len pri nich ale pri všetkých podzemiach, pevnostiach a domoch...proste všade sa mi znova oživujú nemŕtvy, zvieratá a banditi...
No banditi se budou respawnovat furt, to mě sere, chci najít nějaký příkaz, abych to vypnul....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.