Jsem zpět. A minulý týden jsem zažil zatím nejlepší koncert, a to kapely Behemoth. Hráli hned po Sabatonech, což je poněkud jiné publikum, takže se to krásně vylidnilo a já měl výborné místo. A jak někdo za mnou, podobně nalazen, správně poznamenal: "To není pro děti jak Sabaton." Jinak, hlavní dva taháky - Helloween a Dream Theater - stály oba za hovno. Nejlepší koncerty pro mě byly (v pořadí, v jakém šly za sebou): Russkaja, Axxis, Epi.ca (zasraná cenzura ), Arch Enemy, Behemoth, Eluveitie. Posledními dvěma jsem si splnil další dva velké hudební sny No, fajn ještě byli Korpiklaani a Suicidal Angels. Ostatní mě buďto nezajímalo, nebo příliš pršelo (škoda Anthrax ), nebo to byla sračka.
Upravil/a nagasadowcz dne 14.07.2014 14:44
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Co Arch Enemy?
Předvedla se Alissa dobře?
V The Agonist válela... jak tady?
EDIT: Behemoth... ty ti závidím
Byla tam kamarádka... a že prý ji byla zima aby zůstala na Behemoth -_-
Nwm jak ty ale já bych tam byl i kdyby sněžilo
Upravil/a METTALIC dne 15.07.2014 14:10
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mett: Alissa se předvedla velmi dobře. Vokály na jedničku, práce s publikem skvělá a zatraceně jí to sluší! Arch Enemy byli prostě vynikající.
Behemoth (neboli, jak s kamarádem říkáme, Bihimod ) byli opravdu zatím to nejlepší, co jsem kdy hudebně zažil. Naprostá pecka. Nepopsatelné, nepřenesitelné. Ono, když Nergal zařve "It's great to be alive" je skutečně poznat, že pro něj to není jen prázdná fráze (pro ostatní: Nergal - zpěvák a kytarista Behemoth, který dva roky zpátky porazil leukémii). Energie, která se z toho pódia valila... prostě neskutečné. Tu noc tam s námi všemi byl Satan - ten Satan, o kterém Behemoth zpívají. Rebelie, síla, svoboda... Mohl bych takhle psát dál a dál, ale nemá to smysl. Tam člověk fakt musel být. Prostě nářez!
SLAVES SHALL SERVE!
YouTube Video
Upravil/a nagasadowcz dne 15.07.2014 14:23
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.