Ja mám najradšej Biely priesmyk a Rifften (asi som to napísala zle )
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
Mne sa páči Markarth-> Pekná Architektúra x)
Riften -> Domovina Zlodejov a celková atmosféra je tam fajn
Ledohrad -> Proste domovina môjho mága
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Kdybych opravdu žil ve Skyrimu (teď nemyslím hrát hru, ale opravdu ŽÍT), tak bych si vybíral mezi:
1) Bílým průsmykem
2) Riftenem
Obě města jsou nádherná, Bílý průsmyk má krásné okolí a pohled na něj je impozantní..
Za to v Riftenu se stále něco děje, je to rybářské město s medovarem ^_^ a krajina je nádherná.. Až na ty trolly..
Byla by to těžká volba, kam vyrazit a kde zůstat...
Upravil/a Adrian_S dne 28.06.2014 19:11
Nejvíc bych asi volil Bílý Průsmyk. Docela se podobá Edorasu z LOTRa a působí takovou hezkou atmosférou narozdíl od některých měst. No a kdyby byl Ledohrad dostavený, určitě by byl dost pěkný.
Upravil/a MightRider dne 20.05.2015 16:26
Já jsem si nehorázně zamiloval Riften, protože to tam na mě působí tak nějak hezky příjemně a má nádhernou přírodu... no a samozřejmě Cech Zlodějů který jsem si velice oblíbil a samozřejmě jakožto člen Slavičí trojice mam blízko i základnu... nu co víc si přát )
Jen tak mimochodem po tom co mi jaksi ujela ruka na jednom vychloubačným redgardovi tak mě město samo odvrhlo a já sem Bílý Průsmyk připravil o velkou část stráží od té doby už k němu nechovam přílišné simpatie
Taktiež sa prikláňam k Riftenu, pretože je to moje domovské mesto (aj keď Medovín by mohol byť oveľa krajší a trošku... ehm... priestrannejší). Mesto má takú špeciálnu pochmúrnu atmosféru, ktorá sa mi veľmi páči, vo vzduchu visí napätie a všetci ma sledujú s podozrením zo zlodejiny. Proste luxus!
Whiterun je pre mňa už tak otrepaný, že ho beriem tak trošku samozrejme. Na vylepšení domu tam už vôbec nepracujem, stačí mi tam tá jedna truhlica (v podstate, nikde si príliš nevylepšujem dom, až na ten Riften).
Winterhold má niečo do seba, hlavne ich chladná univerzita, ale je to strašne malé, sú tam tri domy dokopy (tiež by som ho chcel vidieť pred tou pohromou, určite by som sa do neho zaľúbil).
Markarth je mesto, do ktorého chodím iba z donútenia, vybavím, čo mám a už aj sa pracem preč!
A Windhelm mi príde celkovo nudný.
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.