... vylezu na horu a pod vrcholem ve sněhové vánici sedí lovec na kamenu a říká : "chodím tu na ryby už dlouhé roky"
Škoda, že se ho nedá zeptat jestli už něco za ty roky chytil ...
Nic nového. Třeba po osvobození toho týpka drženého na Thalamorském velvyslanectví ten chlap měl v titulkách: Díky za záchranu, ale zvládl bych to i bez tebe a dabing říká úplně něco jiného: You didn´t have to help me, so thanks.
Tohle se mi děje dost často:
Nudím se... Přede mnou NPC a naštve mě (buď mi nadává do ještěrek nebo mě naštve jenom ta jeho existence). Já jsem Naslouchač a mistr plížení. Mehrunova břitva sama klouže do ruky... proč nevyužít příležitosti ? Podříznu 80% obyvatelstva . Uklidním se a vzdám (mám hromady zlata takže si takovou kratochvíli můžu dopřát ). Jdu a první strážný mi řekne: "Podařilo se ti vyhnat velké zlo ze Skyrimu. Jsme ti vděční." (dohrál jsem hl. linii). A já si vždy řeknu: "Ale ještě větší jsem přinesl." a pak se rozhodnu udělat pitvu... a tak dokola. Můžete mi někdo někdo říct kde se ty strážný berou?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě nejvíc baví, jak jsou na mě drzí strážníci.... Jsem urozená krev, zachraňuju jim prdel a oni jen o tom jak to koupili šípem do kolena a ať nekradu. Jak by řekl kníže Alexej: " Necítím k vám nejmenší nenávist, ale přesto vám musím dát facku." Plebejci zasraní!
No jo, to že jsou Nordi dost zmatení pokud se jedná o jejich pohlaví sem už mnohokrát. Dle mě je problém v tom že to někdo po překladu nezkontroloval ve hře....
Wabbajack him!
kenny napsal:
, na mě jednou jeden chlápek: Nezacláněj špíno, tak jsem ho oslovil a on hned: Á můj oblíbený parták do hospody
já taky kámošům s oblibou a s vřelostí říkám něžnými jmény jako " ty starej parchante ", " kreatůro " atp. u kamarádek se snažím klidnit...ale taková " potvora " přece neni nic tak hroznýho, ne?
Mě dost pobavil Vulwulf Sněhoběžník na svatbě jeho syna Asgeira s Vittoriou Vicci. Jen tak si du kolem, abych zjistil, jak je lidem na svatbě, než ji kuchnu (i když se mi moc nehctělo, přece jen nerad zabíjím nevinné), zeptám se staříka Wulfa, jak se mu ta svatba líbí a on na mě, že vůbec.
Prý právě přichází o syna, když se žení s tou císařskou štětkou (myslím, že opravdu vyslovil slovo štětka) a přitom je ve Skyrimu plno nadržených nordek.
Měl jsem sto chutí se ho zeptat, které nordky tím myslí a nebo, jestli si to neplete s těmi trans strážnicemi......
Co se týče rasismu, tak za sídlo skyrimského ku-klux-klanu zaměřeného proti dunmerům a argoniánům můžeme považovat Větrný Žleb.
Ale hlášky stráží typu:" Co chceš, elfíku" slyším všude
Taky by mě zajímalo, jestli argoniánská hláška: " Budu se usmívat, až vydechneš naposledy příteli" má být vyznání přátelství nebo nenávisti....
Každopádně mi příjde, že v angličtině třeba Madesi říká: " The Gods smile on you" (bohové se na tebe usmívají).
Každopádně dobré téma, které alespoň na nějakou chvíli zabere nudné odpoledne léta.
Upravil/a MightRider dne 03.07.2014 14:58
Ten quest se svatbou jsem nedělal, ale tu hlášku s vydechnutím mi říkal agronian po tom, co jsem se přidal k cechu a vyhrožoval jim. A i logicky jde odvodit, že budou rádi, až chcípneš.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Ten quest se svatbou jsem nedělal, ale tu hlášku s vydechnutím mi říkal agronian po tom, co jsem se přidal k cechu a vyhrožoval jim. A i logicky jde odvodit, že budou rádi, až chcípneš.
Logicky? Vždyť jsem tomu šupinatému zmetkovi donesl 2 bezvadné safíry. Víš, jak dlouho jsem je scháněl? A on mi za to dá 100 septimů.
Ale teď ke Skyrimu. Proč by mě chtěl zabít? Vždyť cech po něm nic nechtěl.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.