Na Toma si vezmu dva chlápky z Dark Souls... seznamte se. Chosen Undead&The Cursed One!
You said Live. Die. Repeat?
NOW DOUBLE IT !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bude se to opakovat do nekonečna dlouho, páč žádnej z nich nemůže umřít... ale já mám dva, tak řekněme že mám převahu a voilá, kopec je můj
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já vybuduju kolem těch třech tupoňů reaktor poháněnej kinetickou silou a roztentuju tou energií robota z filmu Iron Giant, aby se přidal k mé armádě z nějakého důvodu z filmový postav, opravím mu zapouklinu a rozmašíruje tě na kusy
Ha, nečekal jsem že mi takhle nahraješ do karet. Iron Giant?
Shodou okolností, oba moji bojovníci mají obrovské zkušenosti v boji s obry, a to i kovovými !
Znenadání se poblíž objeví Hvězda smrti, na zem se snesou v lodích mí bitevní droidi. Legendární kopec rozeberou a naloží. Když se jim marně budete snažit kládst odpor, tak vás mnohonásobně přečíslí a za probíhajícího boje kopec stejně rozeberou. Potom zničím pomocí hvězdy smrti celou planetu i se všemi jejími obyvateli. Pak odletím zpět do daleké předaleké galaxie na jednu ze svých planet, kde si kopec nechám znovu postavit. Nikdy mě nikdo z vás nenajde, protože tahle planeta není v žádné z galaktických map. KOPEC JE MŮJ!!!
(Nagovi dám do hrobky na Koribanu z toho kopce jeden kyblík hlíny, aby nikdo netvrdil, že se neumím dělit.)
Ok, navrhuju postavit novej kopec a nezatahovat na něj věci co nemůžou umřít Co ty na to ?
Naštěstí jsem včas skočila do časoprostorového kontinua a teleportovala se na začátek dne, objednala si po internetu raketový střely a hvězdu smrti zničila ještě než sem doletěla
Sithští agenti sabotáž odhalili. Všechny počítače byly dány do pořádku.
Na mých deset zbrusu nových Hvěz smrti vám nestačí ani atomovky, ani sabotéři.
Akci "kopec" zopakuji.
Na všechny předtím pošlu Sithské vrahy (úspěšnost 100%). KOPEC JE MŮJ!!!
moje Accounting je lepší než tvoje a tím pádem jsem si zjistila, že úspěšnost je pouze 70% a tak si vymaxovala Divination a Sword a řekla tátovi králi aby mi najal více bodyguardů. Mezitím všechny tvoje věci zničím svou magickou mocí
Jsem Jupiter a sežehnu osazenstvo kopce svými blesky. Takže si teď hovím na obláčku nad kopcem, Marta jsem poslal hlídat kopec a prostě je to jednoduchý: kopec je můj.
Síla temné strany je mocnější, než jakákoliv magie. Temní jediové se postarají o všechny vaše kouzelníky.
Sithští vrahové byli úspěšní, protože byli vybaveni Baragwinskou maskovací jednotkou (takže byli neviditelní, neslyšitelní a neodhalitelní), Mopi má s nicotou pravdu , a i kdyby né, tak ho za pomoci temné strany síly vyrvu ze spárů nicoty...
... Mart bude zničen temnou stranou ...
... a mé další plány s kopcem už znáte, proto se nebudu opakovat. KOPEC JE MŮJ!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.