Zdravím, mám takový problém, Arngeir mě pošle hledat další slovo, který je v lokaci Větrný mys, kde najdu vysátí vitality...jenže když se slovo naučim, tak se mi splněný úkol neodškrtne a já nemůžu hledat další. Díky za radu
Arngeir sehrává svou roli asi v pěti questech: Cesta Hlasu, Roh Jurgena Vládce Větru, Jícen Světa, Znalosti Předků a Season Unending ( nepamatuju si český překlad)........ Tak napiš o který z těch úkolů jde.....
Ale podle toho co píšeš bych řekl, žes měl prostě smůlu a naučil ses v původní linii řev, který přibyl do Skyrim až přidáním DLC Dawnguard.......... a to je možná příčina bugu.......
Ahoj, mam úplně stejný problém, jak popisuje tady Luky 88.
Bohužel Patche které jste tady dali bohužel už nejdou stáhnout, a protože těmhle věcem jsem nikdy dvakrát nerozuměl tak bych potřeboval s prosíkem pomoct.
aby nedošlo k nedorozumění, Arngeir hlavni postava u Šedovousych mě poslal hledat slovo moci do "Větrný Mys" kde se skrývá slovo moci "Vysáti vitality". Řev se přenese na postavu, ale bohužel před stěnou moci pořád zůstává šipečka jako nedokončený úkol...
Original nemám, a patche z nexusu pro download po mě chtějí registraci ... a nebo jsem uplně debil a nevím na co klikám, ale prostě mi to nejde
Upravil/a Saty dne 27.05.2014 15:03
Bohužiaľ, pri neoriginálnej verzii sa dá očakávať, že nebude poriadne fungovať... A tu na fóre je pravidlo, že sa pomáha len majiteľom originálnych verzií, preto sa tu zrejme pomoci nedočkáš. Ak si raz zakúpiš originálnu hru a vyskytne sa nejaký problém, príď a určite sa tu dočkáš pomoci.
Saty napsal:
Original nemám, a patche z nexusu pro download po mě chtějí registraci ... a nebo jsem uplně debil a nevím na co klikám, ale prostě mi to nejde
Největším problémem je ten Warez..... jak psal Fulo77, Warezákům neradíme, neoriginální kopií hry, nemůžeš vědět co do PC instaluješ a přímo se nabízí, že hra nebude fungovat jak má, tím pádem i my tu těžko můžeme znát řešení, (páč my všici paříme origoš) nehledě na to, že je to proti pravidlům Našeho fóra radit neoriginálům.....
Tohle rýpnutí si (promiň mi to) nedokážu odpustit: Jak chceš řešit potíže, když je Ti i zatěžko se někde regnout? K nám ses pro dotaz taky musel regnout, a i když jsi Warez, přesto jsi tu jisté řešení našel, tak proč je tedy registrace na Nexus, kde to možné řešení leží, takovým problémem....???? To mi hlava nebere, SRY...
Upravil/a SeveruS dne 27.05.2014 17:33
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.