Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
matthew074
"Mno pamatuješ na ten šutr co jsem našel v tom baráku i stím nemilým překvápkem v podobě ducha tý holky? No tak mám v plánu použít ten teleport. Nevím kam mě to hodí ,ale řekl bych že na druhý straně bude dost věcí ,který budou mít nějakou cenu ,ale taky to asi nebude zrovna bezpečný no. Každopádně je to na tobě jestli nepůjdeš zaplatím nějakýho žoldáka a vrhnu se na to sním. Teď mám namířeno do obchodů koupit něco na cestu a pak se na to konečně vrhnu." Počkám na Darenovu odpověď a poté se vydám k obchodům ať už sním nebo bez něj.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
Pozdravím ženu a následně řeknu "Je to trochu delší příběh.. a i já vlastně nemám tak nějak pořádně jasno jak jsem se sem dostal." odmlčím se. "Byl jsem vyslán společně s dvěma společníky a jednou elfskou ženou do jeskyně. Měl jsem ji vyčistit.. bohužel se cosi zvrtlo. Jaký si kostlivec nás sem teleportoval. Vůbec netuším kde jsou.. a kde to vlastně jsem já." následně se opět odmlčím. Poté se očima podívám na plápolající oheň v krku. "Nevadilo by vám, kdybych se trochu ohřál?" pokud svolí, přejdu ke krbu abych se trochu ohřál.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Tak... teďka fakt netuším co budu... hmm... dělat. Hádám že se půjdu opít. Ale nejdřív bych měl udělat ten... ten... dárek. Takže... to chce... dřevo!"
Půjdu do lesa podívat se po nějakém kvalitním dřevu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Aurelius:
"Jistě, běž se ohřát." řekla už vstřícněji žena. "Nikoho jiného jsme tu neviděli" řekl dřevorubec po tvém krátkém vyprávění a podal ti jednu židli ke krbu, aby sis mohl sednout. Děti na tebe se zájmem koukali a jedli chléb, který je nepochybně dílem půlelfky a přikusovali k němu nějaký sýr. Žena se pak zarazila "Ale zapomněli jsme na dobré způsoby, já jsem Arcalime, ale jelikož jsi elf tak ti řeknu celé své elfské jméno, jmenuji se Arcalimethelathasa." pak ukázala na děti a řekla "Tohle jsou naše děti, a tohle je můj manžel Oglar." dřevorubec se na tebe srdečně usmál a zeptal se tě "Hodláš tedy dnes využít naší pohostinosti? obávám se že nejsme asi moc dobří hostitelé, protože tu moc často nikdo nechodí, ale pokusíme se býti dobrými hostiteli." Arcaline do něj drkla "To se neříká ..." pak se znovu obrátila na tebe "Jestli chceš samozřejmě ti poskytneme alespoň místo na přespání, večeři u které si budeme moct promluvit, jelikož vypadáš že tu jsi opravdu poprvé a najdeme ti i něco lepšího na sebe, takhle venku umrzneš." řekla usměvavě a nabídla ti místo u stolu, na kterém zapálila ještě červenou vonnou svíčku.

BadWolf:
Rozhodl si se podívat se po nějakém kusu dřeva, avšak nejlepší dřevo je samozřejmě zatím stále v podobě stromu, na zemi je jen pár spadlých, či uschlých větviček které by ti asi jako nejlepší dřevo neposloužili. Když jsi se rozhlédl, tak jsi spatřil i spadlý strom, po delší době bohužel už ztrouchnivělý. Na zádech tě něco ale trochu tlačí ... a ejhle! máš tam vak s vyřezávacími potřebami a i dvěma kusy dřeva, které sis vzal z domu! Jediné co ti chybí je místo kam se posadit, více světla, protože už se setmělo a víc tepla. I když ti mokrá róba uschla, tak vlivem okolního počasí tě začíná trošku mrazit, nebo je to vlivem něčeho jiného? Ve světle měsíce jsi před sebou zahlédl něco se mihnout ... a nebo to také nemuselo být nic. Dnes nejspíš druhý měsíc nevyjde, zatím svítí jen stříbrný Solinár, a tak to asi i po zbytek noci zůstane.

Matthew074:
"Říkáš dobrodružství hmm? tak to s tebou jdu, alespoň se dostanu na chvíli odsud. A stejně pochybuju že máš na zaplacení žoldáka." zasmál se Daren a začal tě následovat při cestě z jeskyně. Vešli jste do domu, kde nikdo nebyl, ale stejně tě pronálsedoval pocit že tě někdo sleduje, ale prošel jsi domem a Daren za tebou zavřel. Octli jste se před nenápadným domem, vypadajícím jako všechny ostatní, před chvílí se už setmělo, takže najít ještě otevřený obchod může být trošku problém, samozřejmě ale můžeš zkusit štěstí. Daren se podíval na oblohu "Vypadá že možná trošku sprchne, je zataženo a nejsou vidět ani hvězdy, ani měsíc ... co přesně hledáš za vybavení? nějaký by se dalo koupit v cechu, ale znám jednoho obchodníka co trpí nespavostí ... teda kdo ví jestli trpí, prodává zajímavé věci ... je to takový magický obchod, ale najdou se tam i přísady na lektvary a lektvary, možná i nějaké menší zbraně, ale pokud chceš větší nabídku asi bych se vrátil a zkusil štěstí tam." Moc jsi do obchodů předtím nezavítával, hlavně jsi prodával své zboží u překupníka na nábřeží, a zavítal jsi několikrát do obchodu s potravinami a oděvy, jinak víš ještě o kartografovi, který vede obchod s knihami, dále pak o zbrojířovi a kovářovi v chudinské čtvrti a slyšel jsi o tom obchodníkovi, co o něm mluvil Daren.

SuperHunter

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Po krátkém sezení u krbu se zvednu a s poděkováním přejdu ke stolu. "Já jsem Aurenil Arenol." představím se, přitom se napřímím. "Je možné.. že jste o mě už něco slyšeli.." dodám a následně pokud budou i ostatní zasedat za stůl také zasednu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
Zamyšleně se rozhlídnu po okolí. "Mno dneska na to serem dem do bordelu prohnat nějaký děvky už tak toho mám dost. Zítra budem mít na přípravu dost času tak si pořádně rozmyslíme co budem potřebovat a není nic lepšího než přemýšlet s pohárem pořádnýho vína a děvkou po ruce!" Vydám se do nejbližšího nevěstince kde strávím dnešní noc.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
SuperHunter
Půjdu za kovářem pro zbroj
Kdo by to čekal :D
 
BadWolf
Najdu si nějaký osvětlený palouk, kam by mohlo svítit i měsíční světlo po tom v noci. Zahloubím se do své práce.
A pokud na mě chce něco z lesa vyběhnout, tak ať si to vyběhne.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Aurelius:
Přešel jsi od krbu ke stolu a posadil se "Myslím že jsme o tobě neslyšeli, pokud to dobře chápu tak přicházíš od elfů z Esury, nejspíš ze Sylvarastu předpokládám, ale když se zde podíváš na hvězdy nebo měsíc, tak zjistíš že už se na Esuře nenacházíme, takže dovol abych tě nejspíše jako první přivítal na Ledových pláních!" odpověděl ti dřevorubec a poslední slova řekl s pýchou, když všichni kromě Arcalime, která odběhla vedlejší místnosti pro chléb a k plotně pro hrnec s jídlem. Pak přišla ke stolu kde rozdala talíře a začala nalévat, podle barvy, gulášovou polévku. Dřevorubec se chopil lžíce a když zasedla i jeho žena tak na tebe promluvil "Jelikož nejsem moc dobrý ve vypravování, tak se spíše ptej a já ti budu odpovídat, nepředpokládám že jsi o tomto místě něco slyšel ... není mnoho osob které žijí na Esuře a znají to tu." popřál dobrou chuť a když si všichni vzali lžíce, tak se dali do jídla. Všiml sis, že za oknem při svitu měsíce začalo sněžit.

SuperHunter:
Ototčil ses a už ses chystal k odchodu, když na tebe důstojník ještě zvolal "A když budeš u kováře, tak se ho zeptej, jestli pro mě už má ten štít. S odpovědí sem chodit nemusíš, jen potřebuji aby jsi ho popohnal, říkal jsem mu to už před třemi dny a zatím se ještě neměl k tomu aby ho dokončil." Poté jsi vyšel ven a zamířil ke kováři, jelikož se stmívá tak se cvičiště úplně vyprázdnilo a jen u brány stojí dva strážní. Od budovy kde sídlí kovář jsou stále slyšet nezaměnitelné zvuky kladiva dopadajícího na kovadlinu s rozžhaveným kovem a občasným zaprskáním při chlazení. Vešel jsi dovnitř a pracující kovář, jako vždy otočený ke kovadlině, kvůli nahluhnutí ani nezaznamenal že jsi přišel.

BadWolf:
Stačilo kousek poodejít a našel jsi nádherný palouk, dokonce i s malým pramínkem vody vyvěrajícím ze skalky porostlé zajímavými bílými květy se čtyřmi okvětními plátky. To ale není to hlavní co tě trošku zaujalo, na palouku stojí několik nízkých kamenů, které jsou seřazeny do kruhu okolo vysokého, šedého a mechem porostlého kamene, který na sobě má několik vyrytých znaků. Stříbrnný měsíc na palouk svítí zatím jen velice málo, až vyjde tak to tu bude zalité stříbrnným svitem a na svojí práci uvidíš více než jen dobře. V okolí palouku se stále ozývá občasné zašelestění a občas vidíš i mihnutí se temného stínu, na palouk to však vstoupit, jak se zdá, nehodlá a zatím tě to jen zpovzdálí sleduje.

Matthew074:
"No, přípravnou noc si představuju trošku jinak než s děvkou ... pokud to bude něco velkého tak mi to přijde jako ztráta času. Já si tedy jdu koupit jednu věc co chci už dávno." zamyšleně si prohrábl vlasy "No běž, jen doufám že zejtra nebudeš ve stavu neschopný ..." zasmál se a odešel směrem k náměstí. Ve městě znáš tři nevěstince, ten nejbližší je ovšem také ten nejdražší a nikdy jsi v něm ještě nebyl, jelikož je ještě tady v bohatší čtvrti a kvůli tomu že nevypadáš bohatě tě tam ani nepustili, pak znáš jeden na nábřeží, ten je zase nejlevnější, a také tam mají nejošklivější prostitutky a poslední který z paměti vyhrabeš je v chudé čtvrti, tam se ti dříve celkem i líbilo a také ses v něm dnes ráno probudil. Momentálně máš z minulého kšeftu dostatek peněz i na ten nejdražší, ale pak ti moc peněz nezbude, opravdu chceš jít do nejbližšího?

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Pomalu také začnu jíst, "Nikdy jsem neslyšel o ledových plání.." řeknu, krátce se odmlčím. "Měl bych se co nejrychleji najít své přátele a pak se odtud dostat pryč, je to možné, že jo?" zeptám se.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
"Pche teplouš." Řeknu jakmile odejde Daren a v hlavě si přepočítám tak zhruba mé momentální bohatsví. "Mno hmm zlatá střední cesta." Řeknu si polohlasem pro sebe a vydám se do bordelu v chudinské čtvrti. "I když s těma prachama bych se tam ukazovat neměl hmm ty svině by mě hnedka okradli." Pomyslím si a obrátím směr cesty půjdu tou cestou kterou odešel Daren.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
SuperHunter
Poklepu mu na rameno a potom co mi bude věnovat pozornost mu řeknu: "Dobrý večer, jsem tu pro své brnění...jo a důstojník se ptal po svém štítu."
Upravil/a SuperHunter dne 10.05.2014 15:07
 
BadWolf
"Hmm... zajímalo by mě co je tohle za místo... A proč to drží to stvoření zpátky?" zamyslím se, a než vysvitne měsíc tak to zkusím trochu prozkoumat.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Aurelius:
"Samozřejmě že je to možné, když se někam dostaneš tak je vždy nějaká cesta ven." řekl dřevorubec když polkl sousto, pak pokračovala jeho žena "Můžeš projít portálem, je to takový svobodný průchod, nebo se můžeš za pomoci kouzla dostat tam kam chceš, samozřejmě na to nemůžeš použít obyčejnou teleportaci, takže pokud se chceš odčarovat tak si musíš zajít k mágům. Bohužel se v tajemném učení moc nevyznám." usmála se "takže s tím ti budou moci pomoct ti mágové, a s hledáním přátel ti také moc nepomůžeme ..." dřevorubec po krátké chvíli ticha dodal "Kdo jsou vůbec tvojí přátelé?"

SuperHunter:
Kovář ještě jednou silně bouchl do kusu železa co koval, pak jej vložil do výhně a otočil se "Potřebuješ něco?" řekl a ty jsi mu odpověděl. Kovář k tobě natočil ucho a pak odešel do místnosti za kovárnou, po chvíli se vrátil se složeným brněním, na kterým ležel ještě kulatý zdobený štít. Kovář položil štít na stůl se slovy "Jeho štít už je připraven jak můžeš vidět, až si pro něj přijde, bude tu na něj čekat." pak ti podal tvojí zbroj se znaky císařské armády, je složená z ocelových destiček na hrudním plátu a nějakých chráničů na nohách a rukou spolu s koženými a bambusovými částmi které vyplňují mezery v ocelových destičkách. Zbroj ti podal, ale chybí přilba to odůvodnil se slovy "Někteří válečníci bojují raději bez přilby, ale pokud chceš tak ti můžu donést jinou, mám tu bambusové přilby, kožené, dokonce i ocelové, ale ke tvé zbroji jsem jí ještě nestihl dodělat, přece jen jsem musel pracovat na tom štítu." a pokrčil rameny, odněkud zvenčí jsi uslyšel zvuk tradičního nástroje Erhu, venku se nejspíš zabavují nudící se stráže, hráč se v tom však vyzná a tóny se rozeznívají nocí ...

BadWolf:
Vzpomínáš z knih že by to mohli být ruiny nějakého chrámu, nebo nějaké obětní místo, ale ani to nemusí být nutně pravda. Přiblížil jsi se k ruinám a ke tvému udivení tam pod jedním z menších kamenu je díra do které by ses v pořádku vešel i ty, ze vnitř z díry svítí teplé světlo od ohně, někdo tam bydlí, ale jestli se tam teď zdržuje, kdo ví. Stín se před tebou zastavil a zformoval se do malého, vyhublého mužíčka s plnovousem který k tobě přiběhl na palouk a než jsi stačil cokoliv udělat tak kolem tebe začal kroužit a měřit si tě pohledem "Jsi nějaký odvážný člověče! vždy mi to fungovalo, ale teď si přijde nebojsa a najde mi dům! to se nestává každý den ale raději bych aby se to nestávalo vůbec!" zpod vousů a dlouhých nemytých šedých vlasů sis všiml páru malinkých chytráckých oček a ještě že je oblečen do jednoduchého oblečení z vlny "Co tu děláš? smím-li se zeptat? tedy jistě že smím ... jsi u mě doma!" nepřestával okolo tebe rychle kroužit.

Matthew074:
Daren ti zmizel hned z očí, už jsi ho nezahlédl, takže ses mohl jen přibližnou cestou vydat tam kam on, samozřejmě jsi došel na náměstí přímo před velkolepý chrám z dob kdy tole město ještě vzkvétalo. V bohatší čtvrti města, kde se nacházíš, dokoce svítí i lampy, které museli při tvém pobytu v jeskyni zapálit a někde se svítí ještě i v oknech, jelikož noc je ještě mladá ... Daren zamířil k nějakému obchodu, možná by to mohl být ten obchod co je v přízemí u dvoupatrového domu přímo naproti tobě, svítí se tam, vypadá to jako obchod díky skleněné vitríně ... ale je možné že šel třeba do cechu mágů když mluvil o tom magickém ... obchůdku ... ale to nutně neznamená že normální obchody nemůžou být s magickými vecmi. Kdyžby jsi přišel blíže k obchodu tak by jsi byl schopen přečíst jeho štít se jménem a možná i nahlédnout vitrínou, jestli tam Daren je.

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Byli jsme celkem čtyři.. já, Eruwien, Tal a Eren." řeknu, odmlčím se a chvilku budu jíst. Následně se zeptám "Jak daleko je sídlo těch mágů? Možná, by oni mohli vědět kde se mí přátelé nacházejí."


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
"To je v pořádku, myslím že přilba mi scházet nebudu..každopádně děkuju." řeknu vezmu si zbroj a vyjdu ven a pokusím se najít zdroj hudby.
 
BadWolf
Zmateně se na něj podívám "No, já... umm... tu vlastně nic nedělám...? Jen jsem šel na palouk abych měl světlo na vyřezávání" ukážu mu kus dřeva "A co.... vy? Vy tady bydlíte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Mno není času nazbyt." Pomyslím si a vydám se do "obchodu" se skleněnou vitrínou.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Aurelius:
"Čtyři? hmm ... ale divím se, že ne na stejné místo ... kolem tebe nikdo nebyl nebo ano?" zeptala se tě Arcalime a po krátké odmlce dodala "Mágové sídlí za mořem, ale mají na téhle straně ledových plání také svojí pobočku. To město ... tedy měla bych říkat vesnice, ale u nás nikde není tolik obyvatel ... vesnice nese jmémo Ledov a není ani tak daleko, jediný problém je že my jsme pod tímhle útesem a vesnice stojí na něm, takže pokud neumíš zvláštním způsobem létat." ženna se usmála, asi si tě vybavila jak letíš "Tak budeš muset útes obejít a dostat se na něj. Můžeš zkusit, pokud vím, dvě cesty. Jednu na západ až přijdeš k moři a pak na jih, také se dá jít na východ, ale cesty jsou ... asi stejně dlouhé." dřevorubec nechal svojí ženu domluvit, pak ti navrhl ještě další cestu, začal mluvit o skryté cestě nahoru, kratší, ale na druhou stranu plnou nějakých monster s tím že se tam nikdy neodvážil a raději útes obešel. Děti vás při jídle sledují a ty sis uvědomil že když je otec člověk a matka půlelfka, tak i děti mají vlastně čtvrtinu krve elfskou, takže je to na nich strašně špatně vidět ale i ony mají malinko zašpičatělé uši, ale jen opravdu málo. Dřevorubec si odkašlal "Můžu ti přibližně říct kudy můžeš k té cestě jít, ale nevkročím do ní. Nebo pokud máš mapu tak bych ti to tam vyznačil, i když to nepředpokládám, když jsi tu teprve krátce."

SuperHunter:
Vzal sis zbroj, není tak těžká jak se zdála ... a vyšel ven, okamžitě jsi za sebou uslyšel další bouchání kovu, jak se kovář vrátil do práce. Venku se úplně setmělo, ale město nádherně osvětlují všudypřítomné barevné lampiony a městské lampy, ale přes zeď kasáren toho moc nevidíš. Zdroj hudby jsi našel lehce a snadno, jeden ze strážců, kteří hlídají bránu, se nejspíš rohodl ukrátit si nudný čas na hlídce a začal hrát na již zmíněný hudební nástroj, jehož hudba se tak rozléhá večerním vzduchem. Z dveří za kterými pobývá ten důstojník co ti dal rozkazy, se stále svítí, takže toho má určitě ještě hodně na práci, také se svítí přímo z ubytoven, to může být jen normální lampa na chodbě, nebo nějací vojáci před hlídkou či po ní hrají nějaké stolní či karetní hry.

BadWolf:
"Jo! jistě že tu bydlím! nebo ne? o tom bych musel něco vědět ... ale pokud si chcete vyřezávat tak si řežte, jen mi tu nenadělejte bordel ... víte jak obtížně se z trávy vybírají kousky dřeva? ještě k tomu malinkatý? ale jestli chcete víc světla tak vám půjčím pochodeň, ale nezapomeňte vrátit!" stařík najednou skočil do díry pod kamenem a zmizel tak rychle jak se vynořil ze stínů. Někde mezi stromy jsi zaslechl houkání sovy a na nohy ti přistála nezapálená pochodeň "Tak co říkáte?" ozvalo se z díry "sám jsem jí vyráběl! ale to nedělám často! stejně je nepotřebuju, to jen tak z nudy! no tak řežte a ať už jste pryč!"

Matthew074:
Stačilo se jen přiblížit a už sis byl jistý že to obchod je. Skleněnnou výlohou jsi zahlédl pult, u kterého stojí Daren a dává s úsměvem měšec plný zlata prodavači, který mu zase dal baňku s tobě neznámou tekutinou. Vešel jsi dovnitř a Daren ji zrovna vypil, prodavač se jen usmál a ukázal mu seznam a k tomu řekl "První máš zdarma ke koupi lektvaru, ale další si už budeš muset zaplatit." Daren si tvého příchodu kvůli nevrzajícím dveřím ani nevšiml, a zažral se do zkoumaní seznamu, prodavač se otočil k tobě a hned spustil "Dobrý večer pane, sháníte něco? pokud to má něco společného s magií tak jste tu správně, nikde v tomhle městě nenajdete lepší." usrkl si čaje ze zelenkavého hrnku. Prodávající je hubený starší, vyhublý chlapík s jasně vystupujícími lícními kostmi, s kaštanovými vlasy prostoupenými šedinami a modrýma očima. Oblečený je v zeleném kabátě ... zbytkem je za pultem. Na obchodu toho není nic moc zvláštního, možná až na to, že všechny věci jsou vyrovnané ve vysokých policích, na které je přidělán pojízdný žebřík k usnadnění braní věcí i z vyšších stupňů polic.

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Strčím ruce do kapes a přikráčím si to k pultu. "Dobrej večír no pěkný to tu máte. Mno zajímalo by mě co si to koupil tady pán předemnou." Přitom čekání na prodavačovu odpověď si budu krámek prohlížet s úmyslem najít něco co by se mohlo hodit nebo by se zdálo nějak zajímavé.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist