No, nevím, jestli souhlas s mým výrokem "nepodíval bych se na to znovu" je zrovna projev toho, že to má rád, ale je to přeci jen delší doba, co se o tom s ním mluvil...
Jinak, kdy si hodláte změnit své "bederní roušky" zpět?
Dobře, ty pilote. Ale nenech se odradit, že je dost utahaný, a je vše postavám dán prostor, aby divák poznal jejich základní charakteristiku (všichni nějakým způsobem reagují na událost, která se stane, a která je pak tahounem zápletky seriálu - a musím říct, že velice dobrým tahounem).
No já nevím, kdy se "to" stalo, ale všiml jsem si toho kolem jedné hodiny. Ono všeobeně bylo divné několik nedomyšlených aspektů. Např. co se čtenáři zobrazí za jméno u tématu, když otevře hlavní stránku nebo jakou hodnost na fóru jeden z aktérů má.
A vůbec, co to ty aktéry napadlo, to nemají nic jiného na práci?
Já sem si to o tom HIMYM myslel!
Upravil/a Whirt dne 08.05.2014 18:38
@Whirt: No, stalo se to přesně v tu dobu, ale reagoval's ještě chvíli po události, jako by k ní vůbec nedošlo A aktéři mají SPOUSTU jiné práci, takže aby se z ní nezbláznili, tak je popadlo toto
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: No, stalo se to přesně v tu dobu, ale reagoval's ještě chvíli po události, jako by k ní vůbec nedošlo A aktéři mají SPOUSTU jiné práci, takže aby se z ní nezbláznili, tak je popadlo toto
No, pa když ti aktéři si začali povídat sami, tak už to na mě bylo moc a musel jsem vystoupit
Zdravím místní bardky a bardy. Kampak mám vrazit celkem obtěžující problém se zvukem ve Skyrimu, ať mě zas někdo nepřejede Boss vzkazy o tom, že to sem nepatří? :-)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.