Ahoj...otazka je jednoducha ...ja cestuji radeji sam, protoze hraju za stealth postavu a spolecnik me akorat zbytecne prozrazoval (Lydie na to doplatila )
Já nevim, ale mě teda společníka nezabili nikdy, ani to snad nejde, snad stokrát vběhla sama do boje, a vždycky yximálně klekla na všechny čtyři, ale nikdy se jim jí nepodařilo zabít, jen párkrát sem jí zabil já, když klečela a já jí omylem flákl, ale jinak se nepodařilo jí zabít
Jak psal "solic" ... ze začátku se společníkem, dost mi to pomáhalo, ale pak jsem zjistil, že mi společník akorát ubírá body při levelování, takže později už bez něj. (takže mi tu chybí třetí volba v hlasování .. )
Jinak zabít ho nemůžou, to doopravdy může jen hráč, někdy omylem a ani si toho nemusí všimnout...
Upravil/a TOM_cz dne 18.12.2011 12:24
TOM_cz napsal:
Jak psal "solic" ... ze začátku se společníkem, dost mi to pomáhalo, ale pak jsem zjistil, že mi společník akorát ubírá body při levelování, takže později už bez něj.
Jinak zabít ho nemůžou, to doopravdy může jen hráč, někdy omylem a ani si toho nemusí všimnout...
To není pravda zabít ho můžou - chodil sem s tou ženskou kterou dostaneš jako houscarla v Solitudu, pak sem ji chvíli nemohl najít (byli jsme v Blackreachy) a kdyz sem se vratil o kousek zpět tak tam ležela mrtvá s falmerským štítem v zádech
Já to střídám, spíše ale společníka neberu.
Při plížení na sebe sice upozorní, ale dá se sním také odlákat pozornost. Poslední dobou ho beru, když jsem na svém 63 levelu poprvé začal používat kouzla, to je společník k nezaplacení.
Kněžka Azury ( už si nepamatuju to kostrbaté dunmerské jméno)z questu. Jasná volba. Dokáže rozpoutat apokalypsu v malém a neleze pod čepel ani vám, ani lumpům. Navíc není náročná ne věci- pár hůlek a pro forma pěkně vypadající sword ( beztak ho nepoužívá). Jenom má protivnou vlastnost, že se třeba uprostřed dungu svlíkne a běhá ve spodním prádle Taktika na nadržené bandity, nebo určitý druh úchylky?
Upravil/a koniaash dne 18.12.2011 15:35
Společníci mohou určitě zezačátku učinit žití trochu méně nebezpečným, ale už jen z úcty k životům jejich je nechávám doma, ježto jsou nesnesitelně krvelační a zároveň postrádají pud sebezáchovy. Někteří jsou sice nesmrtelní, ale na nějaké taktice se stejně nelze smysluplně domlouvat, takže šíří především chaos...
Společníky prostě nechám doma, co mi však opravdu činí problém, to je koník. Konkrétně tedy to, že se chová úplně stejně posedle, ale při rychlém cestování je vždy po boku. Mít tak klíče od stáje.
u mě je otázka dost jednoduchá cestuji jen sám protože hraji za bojového mága a ničivá kouzla jsou třeba řetězoví blesk nebo ohnivá koule a to sou všechno hromadné potom chodím s lukem a to bi se mi také nikdo nehodil sou to všechno jen ne tichý kluci
Radsi se spolecnikem, kdyz bloudim po planinach ci horach skyrimu sam tak se me zmocnuje uzkost a strach :-P
Nejradsi mam kocicaky, zatim sem narazil na dva, Kharjo (bojovnik) - je celkem fajn, na dalku vzdy pouzije luk, a ma i nejaky sneak skilly:-) a J"zargo (mag) - je to sympatak, ale moc toho nevydrzi:-P
No a dalsi spolecnici co podle me stoji za to jsou Mjolla Lvice - tahle drsnacka si sama bez problemu poradi s jakymkoliv nepritelem, semtam umi docela i premyslet, a navic ji nezabijes fireballem:-) a pak kouzelnice od azury, Arnea, ta je hodne drsna, zatim asi nejsilnejsi spolecnik co sem mel...
jen je teda skoda ze nemaji aspon nejaky komentare po cestach... tady v tomhle je to fakt vodflakly...
Já raději cestuji se svým manželem Vilkasem. Samotná mám divný pocit, když nikde není ani živá duše a na něj se alespoň dobře kouká. Zkoušela jsem i psa, ale pořád se mi motal pod nohy a překážel ve všech dveřích a dostával mě tím do varu...takže psa v žádném případě.
Alexissa - rasa Císařský
Já jsem hrál většinou sám. A když jsem byl se svým společníkem, TAK SE MI TAM PLETL ( Musel jsem víckrát načítat hru abych o něj nepřišel - ALE na druhou stranu je to pro mě obohacení-víc zajímavý mít tam někoho při ruce - a naučit se s ním šikovně spolupracovat, navigovat. ( Abys ho nezabil - používat místo fireball - ledový hrot a tak ) A když vemu ty dvě varianty tak je to 50 na 50.
LichFireStorm
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.