Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
S3cR3
"Arrrggh!!" po chvilce váhání odhodím zbraň "Tak se ukažte zbabělci ! Schovávat se ve stínech umí každý"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
"Eem..." znervózním.
"Když já vůbec... n-nevím co mám dělat. Kouzlo působící na muže, c-co bych já proti tomu zmohl? Já si umím tak namokřit šaty. P-p-promiňň......."
pokusím se vysvětlit Annalyn a nekoukat se jí přitom do očí.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
S3cR3:
"Dobrý tah ..." odpověděla ti zpoza sochy žena a vylezla. Sofiin šíp stále hoří magickým ohněm ale vyhasíná a tak jsi zahlédl jen chvilku její tvář, je to elfka s hnědými vlasy a zelenýma očima. Jakmile u vás zhasl šíp tak se objevila magická koule oslňujícího bílého světla, u jednoho z protivníků a vzduchem přilétla k vám. Modrik položil své zbraně na zem a i Sofie se zvedla a odhodila luk, postavy se k vám stále s nataženými luky připravenými ke střelbě blíží, vidíš velitelku oblečenou v kroužkové zbroji, vedle ní k tobě pomalu přichází nějaký válečník, kvůli kompletní plátové žoldácké zbroji toho z něj není moc vidět, jen že je mohutný, míří na vás lukem a u sebe má ještě palcát. Vidíš i nějakého mága, bez luku ale připraveného seslat nějaké nepěkné kouzlo a další dvě postavy, které jsou ve stínu špatně vidět. Velitelka se zastavila velký kus od vás a začala se ptát "Co tu děláte a kdo jste? odpovídejte rychle!"

BadWolf:
"Prosím!" dodala ještě se slzami v očích a chvilku čekala jestli jí pomůžeš, potom se rozběhla k Zarterovi, který se z kouzla už skoro dostal a díky Annalyn, která u něho seděla a mluvila k němu se už skoro i postavil zesláble na nohy. Novic který sesílal šíleně kouzla se najednou sesul k zemi a z úst mu začal vytékat pramínek krve. Tebe kouzlo už úplně pustilo, jen jsi ostřesený, ale hlas už neslyšíš a navíc se začíná stmívat.

Matthew074:
Daren jen upil a dál začal rozmlouvat o něčem s barmanem. Žena se na tebe podívala, ale žádné speciální reakce ses od ní nedočkal, jen normálně řekla "Snažíš se mě ohromit? v tomhle městě to nejspíš bude těžší než se zdá." usmála se a vykoukly jí narozdíl od tebe skoro čistě bílé zdravé zuby. Upila trošku vína a ukázala barmanovi na skleničku, gesto aby jí dolil "Jo ... také tu odpočívám po práci, nemají mě tu sice moc v oblibě ..." uculila se na barmana, který jí dolil a nevrle se od ní obrátil zpět k Darenovi "Ale podle všeho jsem jedna z nejlepších, alespoň podle toho že mě vysílaj na zajímavé úkoly ... i když ten poslední byla nuda." upila zase ze své skleničky.

SuperHunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Půjdu najít nejvyššího důstojníka a cestou si prohlédnu tu mapu k pokladu co mi dal ten stařík
 
BadWolf
"Chrmph... Necítím se moc dobře. Jsem se teda moc nepředved." řeknu si sám pro sebe a začnu se šourat někam pryč, kopaje do kamení.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Mno když nemáš zájem snažit se nebudu.*odfrknu a zasměju se* Jinak ty nejlepší? Pff já mám za sebou první kšeft a už si to rozdávám s nadpřirozenejma silama víš jak normálka." Řeknu a zatvářím se jako největší BadAss široko daleko od Ixarothu až po Dirim přičemž dopiju na ex zbytek píva a objednám další.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
SuperHunter:
Vyšel jsi směrem ke kanceláři momentálně nejvyššího důstojníka v okolí, procházíš kolem těch několika cvičících vojáků a vytáhl mapu ...
Mapa pokladu


BadWolf:
Máš z toho všeho špatný pocit, ještě jsi zahlédl jak se Annalyn se Zarterem vydávají dovnitř za bránu a ještě jsi ucítil lehký dotek vzdáleného hlasu ve své mysli, jak tiše promlouval a ptal se tě "Opouštíš své přátele tak snadno? ... proč? ..." Pomalu si se začal šourat pryč kopaje do kamenů, jeden byl velký a zabolel tě trochu palec ...

Matthew074:
Dopil jsi pivo, v korbelu byla tak ještě polovina, a objednal další. Barman ti k pivu dal i tvoje vydatné objednané jídlo, které přinesl nějaký zakrslý skřet, napřed ti podal polévku a pak i ostatní jídlo. Žena se jen usmála "Jen já určuju kdy přestanu mít zájem ... pověz mi víc o těch tvých nadpřirozených silách ... to mě zajímá ..." šibalsky se usmála, Daren se náhle zvedl jako by někoho zahlédl, hodil barmanovi pár mincí a odešel směrem k překupníkovi.

S3cR3

Upravil/a scorpioncz dne 08.04.2014 22:23
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Řeknu svému hlasu "Ani to nejsou moji přátelé, ne? No, mohli by být... ale znám je jenom den... A nikdy jsem netvrdil že jsem nějakej statečnej supermág."
Šourám se dál, ale tentokrát si dávám pozor na co šlapu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"To já taky." odpovím usměju se a ještě než se plně oddám svému pokrmu řeknu jí : "Dořeknu to až tu vyřeším tuhle záležitost zatím vyprávěj ty." Jen co odpovím tak se s chutí pustím nejdřív do polívky s každou lžící budu více hltat dokud nenechám misku po polévce prázdnou. Upiju něco z korbelu a dám se na hlavní chod do ,kterého se pustím holýma rukama nebudu si brát servítky a začnu to cpát kousíček po kousíčku do mé vyprahlé pusy.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
SuperHunter
Schovám si mapu a budu pokračovat v cestě
 
scorpioncz
Aurelius:
Došel jsi k dřevěnému srubu, který jak předpokládáš patří dřevorubci, jelikož tu jsou pařezy a hodně dřeva je také nařezáno a srovnáno v okolí srubu, ze kterého hned vystoupil velký, v kožešině zabalený člověk, jen co jsi přišel blíž tak jsi zpod kožené čepice spatřil přátelskou tvář s hustými černými vousy a temně hnědýma očima "Dobrý večír cizinče! vidím dobře když myslím že jsi se ztratil? pokud chceš rád ti nabídnu místo na přespání!" přátelsky na tebe křikl a mávl rukou ať jdeš blíže. Srub stojí pod útesem, pod kterým jsi se objevil i ty, ale stále v lese do kterého jsi poté vstoupil. Kolem srubu je kromě naskládaného dřeva ještě několik menších budov, které slouží k uskladnění vybavení a domácích zvířat. Ze srubu na tebe okny a pootevřenými dveřmi za dřevorubcem svítí lákavé žluté teplé světlo, které zahání tmu způsobenou stmíváním. Jsi už dlouho venku v zimě s nevhodným oblečením vhodným spíše pro teplejší oblasti, a tak ti už začíná být opravdu velká zima.

SuperHunter:
Mapa zašustila když jsi jí skládal a poté ses vydal dál ke kanceláři, která je malinkatý kousek před tebou. Dveře jsou otevřené, tak ti nic nebránilo ve vstupu a ty jsi stanul přímo před tím důstojníkem, kterého jsi tu jako prvního potkal a který ti to tu ukazoval. Ze začátku se nezdálo že by si vůbec všiml tvojí pozornosti, protože něco psal úhledným písmem na kus papyru a zdál se na to úplně soustředěný. Po chvíli, s několika švihy psacím brkem, papyrus podepsal a zvedl hlavu "Jsem rád že jsi v plné síle, díky nedostatku mužů se nám hodí každý zdatný šermíř, ale koukám že máš stále své roucho, pokud vím tak kovář tvé brnění už dokončil ..." začal rolovat papír na který předtím psal a pokapal ho voskem "A jelikož tu máme nedostatek mužů, tak potřebuji aby jsi co nejdříve vyrazil do města Asarus a odevzdal tam tuto listinu nejvyššímu důstojníkovi, bohužel si teď nevzpomenu na jméno." rukou přejel po hlavičkách různých pečetí až skončil na jedné, kterou vzal a otiskl do ještě horkého, schnoucího vosku "Vlastně tě pověřuji i posláním, aby jsi ve vesnici Eritost, která je náhodou po cestě do Asarusu, naverboval nějaké vojáky, musíme doplnit stavy." Podal ti listinu "Ale vybírej pečlivě, aby to nebyli možní špehové, a aby byli alespoň nějak zdatní a také ať to nejsou nějací stařešinové." usmál se a pobídl tě k převzetí listiny.

BadWolf:
Jdeš dále, les začíná být temnější, obzvlášť v okolí těhlech ruin. Za sebou slyšíš ještě vzdálený výkřik Annalyn, jako by bojovala a někoho zrovna něčím chtěla praštit po hlavě. Hlásek v tvé hlavě už jen s dozněním dořekl "Jsi na sebe příliš tvrdý, ale nechat je tam samotné je škoda ..." hlas se odmlčel a po chvilce naposledy dodal "Jejich duše mi postačí ..." pak hlas utichl úplně a zanechal tě s prašnou kamenitou cestou, stále temnějším lesem a zapadajícím sluncem, které už přes vrcholky stromů není ani vidět. Podél cesty sis všiml dvou nezapálených pochodní, jsou vsazeny do skoro rozpadlého kamenného kvádru, a také sis všiml že v ruině za tím kvádrem je dřevěný stůl, což je celkem divné ... kdo by tu chtěl žít? Ruina má i zbytky dřívější střechy, ale je tak postavená, že nikdo, kdo jde z druhé strany, si vnitřku nemůže díky nedostatku oken všimnout.

Matthew074:
Jídlo je dobré, už dlouho jsi neměl nic tak vydatného, či chutného. Barman si od tebe vzal prázdný talíř od polévky a dal jej tomu skřetovi s příkazem, aby ho umyl a uklidil. Žena tě chvíli se zájmem sledovala jak se cpeš a pak si řekla barmanovi o čerstvé jablko, barman přikývl a odkráčel do místnosti, kam odešel i skřet s nádobím. Po krátké odmlce začala žena s krátkým vyprávěním "U mě toho moc zajímavého k povídání není, měla jsem za úkol odjet do pouštního města Dar-Bajdá, nepředpokládám že víš kde to je, každopádně jsem tam měla za úkol dostat jeden neuvěřitelně nudný a nepěkný kámen, mělo to jen něco společného s magií a kdo ví co s ním bude Šedý vlk dělat, to samozřejmě není moje starost. Při získávání toho šutru jsem musela projít kolem strážce, kterého na ochranu toho kamene přičaroval jeho majitel, nepěkný úkaz,vypadalo to jako velká ohořelá mrtvola, prolezlá červy." napila se velkým lokem vína a celou skleničku tím dopila, přičemž jí položila na stůl a když se vrátil barman tak gestem odmítla další dolití "No a abych zakončila, tak jsem ho ukradla, polila strážce vodou a s úsměvem zamávala na toho chudáčka mága co mu ten šutr patřil před mojí návštěvou." vzala si od barmana jablko a zakousla se do něj.

S3cR3:
"Dobrý tah ..." odpověděla ti zpoza sochy žena a vylezla. Sofiin šíp stále hoří magickým ohněm ale vyhasíná a tak jsi zahlédl jen chvilku její tvář, je to elfka s hnědými vlasy a zelenýma očima. Jakmile u vás zhasl šíp tak se objevila magická koule oslňujícího bílého světla, u jednoho z protivníků a vzduchem přilétla k vám. Modrik položil své zbraně na zem a i Sofie se zvedla a odhodila luk, postavy se k vám stále s nataženými luky připravenými ke střelbě blíží, vidíš velitelku oblečenou v kroužkové zbroji, vedle ní k tobě pomalu přichází nějaký válečník, kvůli kompletní plátové žoldácké zbroji toho z něj není moc vidět, jen že je mohutný, míří na vás lukem a u sebe má ještě palcát. Vidíš i nějakého mága, bez luku ale připraveného seslat nějaké nepěkné kouzlo a další dvě postavy, které jsou ve stínu špatně vidět. Velitelka se zastavila velký kus od vás a začala se ptát "Co tu děláte a kdo jste? odpovídejte rychle!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Budu dále holdovat nad vydatnou stravou potom co žena domluví jen pokrčím rameny a řeknu s plnou pusou "Aha." Polknu a zapiju hltem píva poté se pustím zase do jídla dokud na talíři nezbyde jen vrstva mých slin potom co vylížu poslední zbytky jakmile dojím otočím se k ženě a vytáhnu z kapsy modrý magický kámen s runami ,který jsem získal při poslední prácičce a ukážu ho ženě. "Taky jsem našel nějakej šutr je to prý nějakej teleportační kámen nevím kam mě to hodí ,ale bohužel ho budu muset použít takže tohle byla dá se říct má poslední večeře." Smutně řeknu a zadívám se na kámen. "No ještě udělám nějaké přípravy než se někam vydám. Tákže budu už muset padat." Dopiju zaplatím zvednu se malátně s plným břichem od stolu mávnu na rozloučenou ženě a odejdu z krčmy. Poté začnu hledat Darena.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius
Zajímavé.. opravdu zajímavé.. pomyslím si při prohlížení srubu a jeho okolí. "Zdravím." pozdravím zdvořile a následně budu pokračovat slovy "Rád přijmu pozváni.. je tu docela zima." při posledních slovech se trochu zasměju.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
"Rozkaz, pane...kde si mám vyzvednout zbroj ?" řeknu a převezmu listinu.
 
scorpioncz
Aurelius:
"Tak nemrzni a pojď se ohřát." řekl přívětivě dřevorubec, shýbl se pro otýpku dřeva, připravenou k zatopení a zapadl do dveří, které ti nechal trochu pootevřené. Za sebou jsi uslyšel vzdálené zvuky podobné těm, co vydává sova, ale hlavně když se teď setmělo, tak sis všiml oblohy, kde své světlo vrhají hvězdy a ... měsíc, jenže je tu jen jeden, pokud víš tak žádné zatmění v blízké době nebude ani nebylo. Měsíc mírumilovně vrhá své studené bílé světlo i na pár umrzlých stromků nahoře na útesu a skoro na tebe dopadá jejich stín, což vytváří podivuhodnou a strašidelnou scenérii.

SuperHunter:
"Normálně u kováře, jelikož je nahluchlej, tak si skoro ani nevšiml že se něco stalo, teprve druhej den když dodělal tu tvojí zbroj si všiml mrtvol a nepořádku po bitvě." důstojník luskl a mezi prsty se mu objevil plamínek, kterým zapálil jednu z nehořících svíček "Zbraně jak vidím máš, takže nic jiného vlastně už nepotřebuješ ... pokud budeš chtít doprovod tak se zkus zeptat tady nejakých vojáků, myslím že třeba Hachiro by s tebou šel, ale to už je na nich. Nemůžu tady postrádat vojáky, takže pokud budou chtít, můžou jít, jinak je ale víc nepřemlouvej." Důstojník si sedl na židli za stůl, kde předtím sepisoval dokument a vytáhl několik dalších papyrů a začal znovu něco psát "Můžeš jít, doufám že se vrátíš s úspěchem." a přestal ti věnovat pozornost, kterou teď úplně věnuje psaní dalších listin, a podepisování jiných.

Matthew074:
"Třeba mi někdy povíš kam tě to zavedlo." řekla s úsměvem když jsi odcházel a dával na stůl zlaťáky za jídlo a napila se svého vína, když jsi poodešel dál, tak jsi uslyšel slabý povzdech. Najít Darena nebylo nic složitého, stále se vybavoval s překupníkem u vody a ukazoval mu různé kradené zboží, na které mu překupník buďto přikyvoval a bral si je k sobě, nebo naopak kroutil odmítavě hlavou. Když jsi přišel blíž, všiml sis že obchodník už není nejmladší, jeho šedé vlasy a vrásky tomu jasně napovídají, ale i tak jeho modré, těkavé a krví podlité oči stále ještě dokáží výborně vyhodnocovat zboží a podle několika plných truhel se určitě nenechá okrádat. Z jednoho z vodních vchodů vedoucích do téhle zatopené jeskyně sis všiml přijíždějící malé lodi ... zajímavé co obchodníci neudělají za levné kradené zboží.

BadWolf

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Ještě než začnu mluvit s Darenem počkám až mu prodá jeho zboží poté obchodníkovi nabídnu také věci co jsem ukradl ,ať už se stím nemusím nadále tahat. Budou to tyhle věci (Perlový náhrdelník , 3 stříbrnné lžíce ) Nebudu smlouvat a vezmu první nabídku od obchodníka. Nakonec se vydám konečně za Darenem. "Tak co? Jak to dopadlo , jinak kdybys neměl co na práci něco bych pro tebe měl."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
Mám pro dnešek dost prapodivných ruin. Klidím se odtamtud.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
S opatrností vejdu dovnitř, zabouchnu za sebou a rozhlédnu se jak to uvnitř vypadá.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
"ále, jen pár žoldáků kteří si chtějí vydělat nějaký zlaťáky"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
Aurelius:
Jen jsi vešel, tak tě ovanul příjemný horký vzduch zevnitřku srubu, kdyby jsi zůstal venku o několik hodin déle, možná už by bylo pro tvoje zmrzlé prsty na nohou pozdě. Vešel jsi a se slabým zasřípáním zabouchl v pantech špatně namazaně, dřevěné dveře. Uvnitř srubu se na tebe od stolu zadívali dvě černovlasé děti, dva chlapci oblečení v jednoduchém látkovém bílem oblečení, předvídáš že je oběma tak kolem deseti, či jedenácti let. Dřevorubec zrovna přikládá do kachlových kamen dřevo z otýpky, kterou si předtím venku vzal a zatím ti nevěnuje nějakou větší pozornost, ale všiml sis že má blízko sebe položenou masivní dřevorubeckou sekyru. Z jedněch ze čtyř dveří, které vedou do místnosti (i s těmi kterými jsi přišel) vešla pěkná žena a nemohlo ti uniknout, že je míšenec a to půlelfka. Kromě kachlových kamen, které mají vícero využití, jako plotna a podle kožešin položených na nejvyšším prostoru na se používají i jako postel ... předpokládáš že jen pro děti, se v místnosti nachází již zmíněný masivní stůl z brilantně vyhlazeného smrkového dřeva a několik zavřených skříní a truhel. Nemohlo ti uniknout ani několik zvířecích trofejí pověšených různě po zdech společně s lampami a jinými ozdůbkami, zútulňující interiér a zaplňující prázdné dřevěné zdi. Žena k tobě přistoupila a ustaraně si tě prohlédla "Vítejte cizinče, co vás vedlo k procházení se v takovémhle oblečení a ještě k tomu v noci? možná mi do toho nic není, ale v dnešní době si nemůžeme být jisti ničími úmysly, můj muž má dobré srdce ... ale je možná až moc unáhlený, moc lidí zde nepotkáváme a elfa jsme tu nepotkali ... snad nikdy." zeptala se tě a zpod dlouhých tmavě hnědých vlasů ji vykouklo jedno našpičatělé ouško, hlavně její původ prozradili dvě mandlovité, zelené oči, které si tě teď zvědavě prohlížejí a žena očekává tvojí odpověď. I dřevorubec při těch slovech zvedl hlavu a očekává tvojí odpověď. Na jedné poličce sis všiml ještě malé modly, je to soška bohyně Wairy, se značkami léčitelství tam však nejsou značky vody, která se s léčením připisuje bohyni, ale znaky mrazu a zimy, což by se dalo připsat okolnímu podnebí ...

S3cR3:
"Takže jste žoldáci? to znamená že by jste byli konkurnce." řekla velitelka a jedna postava, která se skrývá ve stínech se zachcichotala, byl to ženský smích, to jediné jsi z toho dokázal určit. Mohutný válečník si dal luk na záda a vzal si do ruky velký železný palcát "Nepřišli jsme sem takovou dálku jen proto, aby nám naší prácičku někdo ukradl!" zahřměl jeho hlas místností, ale velitelka ho hned okřikla "Ticho! nezapomínej že jsme v hrobce chráněné temnou magií ..." pak se otočila na vás a radostně řekla "A proto využijeme naše konkurenty, vidíte ty truhlice pod sochou ve středu místnosti? běžte a otevřete je, možná vám i něco necháme, pokud bude dostatek ořisti a vy to samozřejmě přežijte ... ale nemyslete si že vás hned pustíme! zatím budete dělat to co vám řekneme! a nezkoušejte utéct! naše luky jsou přesnější a rychlejší než vy." v šeru jsi uviděl jak ukázala na ty truhly a její společníci se rozestoupili, aby jste mohli projít a přitom na ně nemohli dosáhnout kdyby jste se o něco pokusili "Běžte!" pobídla vás jejich velitelka.

BadWolf:
Pomalu se belháš pryč, ruin si nevšímáš, ačkoliv by tam mohlo být něco zajímavého, či cenného. I když už se skoro úplně setmělo, tak máš dostatek světla díky měsící, který se mezitím stačil vykutálet na oblohu a osvětluje místa, kam nedopadá stín místy zkroucených strašidelných stromů. Přišel jsi znovu na rozcestí, měsíc to tu i přes hustší les než je za tebou, celkem dobře osvětluje, rozhodneš se pokračovat dál k věži? nebo se raději vrátíš domů? stále máš ještě zakázku od malé holčičky hledající dáreček pro bratra. Někde mezi stromy jsi uslyšel zašstění, stejné jako přetím, když jste tu byli všichni, a zase máš ten pocit jako by ti někdo koukal do zad.

Matthew074:
Poté co obchodník vyřídil Darenovi věci, tak se podíval na tvoje. Chvíli je prohlížel a obracel v rukách a nakonec ti nabídl 90 zlatých za náhrdelník a dalších 90 zlatých za všechny tři lžíce, peníze sis vzal a schoval. Pak jsi promluvil k Darenovi a on ti hned nenuceně odpověděl "Pokud myslíš obchod, tak jo, celkem jsem si vydělal, na nějakou dobu to postačí." schoval si měšec do tajn kapsy u zbroje a pokračoval "Jinak ne, nemám teď nic na práci, říkal jsem si že bych se podíval do nějakého jiného města když už mám ty peníze, ale pokud chceš s něčím píchnout ... proč ne?" luskl prsty ve kterých se objevila mince, se kterou si pak začal házet. "Pokud ale chceš abych s tebou šel tak bych rád znal podrobnosti." mince dělá při každém vyhození a chycení slabý svištivý zvuk, ale nejzajímavější na ní je, že není zlatá ale jakási stříbřitá.

SuperHunter

Upravil/a scorpioncz dne 05.05.2014 11:58
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist