no, je to sice hezky napad, ale prijde mi trochu neprakticke menit nazev takhle vytizeneho letiste. nezmenila by se tak i naka mezinarodni identifikace nebo tak neco? pokud ne a byla by to jen formalni zmena, tak je to fajn.
Vynikající nápad, a vy komunisti, radši sem nic nepište prosím...
To si ze mně děláš pr*el! Jací komunisté?? To že se mi nelíbí, aby nám přejmenovali naše Ruziňské letiště to znamená, že jsem komunista? Celkově mi to přijde jako naprostá hov*dina! Přejmenovat naše letiště jen kvůli smrti osoby, která byla jako každý jiná akorát měla dobrou práci a více vydělávala? Ha.. směji se!! To že chtějí přejmenovat ulice je jedna věc, ale letiště.. jsou to mag*ři a přehánějí to!
Pro mně tento člověk nic neudělal! Všichni to s tou smrtí přehánějí.. Tímto toto končím, kdybych tu měl napsat vše tak se to ani na tento web nevleze!!
Nebudu tu o tomto psát. Píšete všeci nesmysli. Přečti si pár komentářů na novinkách. Neříkám, že třeba neudělal něco dobrého, ale udělal toho hodně špatného! A tolik povyku pro nic ? Také mi nepřijde správné, že ruší besídky malým dětem, kvůli Státnímu smutku!!
Nebudu tu o tomto psát. Píšete všeci nesmysli. Přečti si pár komentářů na novinkách. Neříkám, že třeba neudělal něco dobrého, ale udělal toho hodně špatného! A tolik povyku pro nic ? Také mi nepřijde správné, že ruší besídky malým dětem, kvůli Státnímu smutku!!
Vynikající nápad, a vy komunisti, radši sem nic nepište prosím...
Něco podobného jsem rozhodně čekal, ne tak rychle, ale čekal.
A dokonce věřím, že vše, co dnes není Masarykovo, bude jednou Havlovo. Je to trochu zvláštní představa, ale hezká.
Upravil/a Mukuro Aiken dne 22.12.2011 22:40
Prosím vás, co má tohle téma společného se Skyrimem? To už člověk ani nemůže navštívit fórum svojí oblíbené HERNÍ webové stránky, aniž by nenarazil na téma "politika" Je mi z toho na nic a dívím se, že to administrátor tak nechává! Fuj!
(EDIT: Havla si samozřejmě vážím, protože moc dobře vím, co pro národ udělal, ale rozebírat se to má kdekoliv jinde, jen ne tady. Můj názor.)
Upravil/a Ligos dne 22.12.2011 23:00
sekvoj napsal:
bože korete ty jdi zpátky do školky a dovzdělej se havel byl borec a bez něj bys tu teď možná nepsal
To si myslíš jen ty a dalších pár tisíc lidí, ale to co píši já si myslí milióny lidí
"bože korete ty jdi zpátky do školky a dovzdělej se" - Proč bych se vracel do školy, když jsem z ní ještě ani neodešel? (ne nepropadl jsem)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.