Zdravím, po velmi dlouhé době jsem rozehrál znovu Skyrim, a poprvé taky DLCčka. No a mám problém
Postavil jsem si dům, mám ho na maximum vylepšený, tak sem si řekl, že je načase adoptovat nějaké spratky No, našel jsem nějaké random děcka na ulici, a adoptoval jsem si je.. řeklo mi, že si musí ještě skočit pro nějaké věci atd. Tak sem teda šel domů a... děti nikde Zkoušel jsem čekat, reloadnout save .. ale furt nic.
(Originál mám + všechno nejnověji aktualizované)
Myslím, že stačí jen oběhnout domy které vlastníš....
A stačí oběhnout v podstatě jen ty o kterých víš, že v nich máš zařízený dětský pokoj......
Domy přidané DLCéčkem Hearthfire jsou jasné, pokud sis je plně vybavil, je možné do všech nastěhovat děti.....
U původních "Skyrimských" městských domů si musíš holt pamatovat, v kterých sis dětský pokoj zřídil, protože u těchto domů máš obvykle na výběr, jak si jednu z místností zařídíš.....
Doporučuju, hledat je v noci kdy spí, přes den si dost často hrají venku.....
jo a v nových domech, které sis sám postavil (DLC HF), se občas stává, že si přes den hrají zavřené ve sklepě.....
Pokud je ani tak nenajdeš (pokud nepoužíváš mód, můžeš adoptovat jen dvě děti), tak teprve pak bych hledal problém jinde.....
No, prohledal jsem i své staré domy, ale taky nic.. Tak nevím no. Ale už je to cajk, adoptoval jsem jiné, a ty už tam mám. Zajímalo by mě co se stalo těm předchozím no
Ale jinak díky
Mám dojem, že tá prvá adopce neprebehla korektne (buď si niečo neurobil správne, alebo si niečo prehliadol) lebo nie je možné adaptovať viac ako 2 detí, ak ovšem nepoužívaš mod viacnásobná adapce, až 6 detí. Takže pri tej prvej adapci asi sa nič nestalo, nebolo to dotiahnuté systémom a decká ostali tam kde boli predtým.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.