Já taky... Btw ted delam super quest nequest, stavil jsem se v Ledohradu v hospodě a jde o toho opilce Ranmira.. tak barman mi rekl, ze takhle pije kvuli zene Isabel co mu zdrhla, tak po ni patram, cim je to jine? Tim ze se to vubec nezada jako quest..Musis si pamatovat za kym jit..a sam vyhledavat mista..
Upravil/a RyanGame dne 09.12.2011 02:25
vskutku luxusni quest zadává Septimus Sign v jeskyni nad Ledohradem, resp. luxusní odměnu :-) což je zvíšení 6 vlastností o 5 bodů což je dost praktický :-)
Raek napsal:
Ta chlastačka mě taky překvapila, akorát že já ho potkal v Bílém průsmyku a probudil se v tom chrámě v Samotě tuším...no prostě štreka jak blázen, to bych se chtěl vidět na mol
Jinak zajímavej quest je mezi Jitřenkou a Ledohradem na pobřeží v majáku. Vyšetřuje se tam vražda rodiny a přečetl jsem si i jejich deníky. Dýchlo to na mě takovou strašidelnou atmosféru
Ten úkol s tim majákem hustý.Ale jestli chceš vidět strašidelnou atmosféru tak si zahraj amnesia the dark descent
RyanGame napsal:
Haha práve teď, kdy mám temeř dohranou hru.. Zbyvá mi už jen příběh legie a cechu bojovníku + magů, jsem potkal argoriana jmenem Zpitý-pod-obraz nebo tak nějak a chtěl po mne 10 000,- za to že jsme mu tehdy se Samem ( ten opilecký super quest) řekli, ať ukradne nějakej klobouk a donese nám ho.. Paráda, potěšilo mě to
ja som mu nedal nič a pri odchode som mu "nabalil" šíp medzi lopatky zadarmo D
You can kill yourself, or die trying...
mňa dobehol niekde v krajine myslím že som bol v okolí Falkreathu
P.S. ja nemám rád ludí ktorí odo mň chcú peniaze keď ich potrebujem a myslel som si že je ta čiapka očarovaná aspoň
najviac sa mi páčilo keď ma Farkas alebo Vilkas oslovil že chce tiež oslobodiť od toho aby bol vlkodlak, dosť ma to prekvapilo ale potešilo že hrobka už bola vyčistená ,a nebolo treba ničiť tých duchov ešte raz
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.