Zdravím!
Začal jsem vytvářet vlastní hudbu a nechal jsem se pro svoji prvotinu inspirovat právě Skyrimskou krajinou a kovařinou
The Blacksmith's Tale
Opět zdravím!
Tento víkend mě chytl nějaký tvořivý rapl a chtěl bych zveřejnit další věc, která je oproti předešlé o trochu svižnější. Nechal jsem se inspirovat vojáky, kteří slyší zvony ohlašující válku. Nastupují do kasáren, prodělávají těžké časy a když se stanou vojáky, nastupují do bitvy
Děkuji za poslech
Call to Arms
Opět zdravím!
Tentokrát jsem tuto věc složil za účelem oslavy narozenin mého otce, který na tento druh hudby potrpí Snad vyhoví jeho požadavkům. Je to můj první pokus v klidnějších melodiích, takže je určitě co zdokonalovat Ale i přesto to dávám sem. Připomínky jsou vítány Jakékoli užití mé hudby do různých jiných projektů je samozřejmostí. Snad se vám bude líbit
The Garden
Zdravím všechny členy Skyrim komunity!
Tento víkend jsem si opravdu řekl, že zkusím zase něco nového a pokusím se o nějaké dílko. Téma pro tuto skladbu je návrat domů z války nebo z dlouhé cesty. Opětovný návrat do rodného kraje, k rodině. Snad se bude líbit
Homecoming
Po dlouhé době další výtvor trochu jemnějšího rázu Atmosféra ranní mlhy, klidu a skryté energie
Na prvotinu dobrý, poslouchat se to dá. Vytvářel jsi to předpokládám tak, žes něco nahrál na vlastních nástrojích a zbytek zmixoval z něčeho existujícího přes pc, že?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
V hudbě se zas tolik neorientuju, ale takovýhle věci docela poslouchám, a musím říct, podle mě seš dost dobrej. Určitě v tom pokračuj
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ligos napsal:
Akorát první video je špatně vloženo...
Chtěl jsem je obě upravit do správného tvaru, ale... radši napíšu postup sem.
Jak vkládat video na forum:
1. Zkopíruj url videa z YouTube.com
2. Zkopíruj z tohoto odkazu tu část, která je za rovná se. (kombinace čísel/písmen)
3. Tuto část zkopíruj do tagu YouTube [youtube] (pod editačním oknem příspěvku je úplně vpravo).
4. Hotovo
- Jedno video ti takto upravím, abys viděl vzor.
Upravil/a Mike dne 18.03.2014 09:16
Každopádně, ještě bych doporučil (až bude videí více, atd. ...), tak aby člověk, který sem jde poprvé, atd. ... nemusel rolovat celou dlouhou stránku, tak hodit všechna videa do spoileru, který je jakoby zabalí... No, kdyby, tak návod jak na to je TADY.
Hele, kdyby ses HODNĚ HODNĚ nudil, mohl bys kdyžtak udělat atmosferické theme k jednotlivým kapitolám Bratrovraha?
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.