Ahoj, chtěl bych se zeptat když mam dohranou hlavní linii, zbití Alduina, tak jak v průběhu musim zatim staříkem do tý ledový jeskyně kousek od ledohradu.. Quest splnim přinesu mu ten naplněnej lexikon, a pak řekne že když něco bude potřebovat tak mě zavolá.. Ale už mam vše zabil sem alduina, a ten Quest od toho staříka tam mam pořád ukázanej, ale splněnej.. To za nim mamzajít, nebo mi napíše?.. Dík
Pokud máš úkol splněn tak za ním zajdi. Pokud na to nebude reagovat tak to nejspíš bude bug. Když mi napíšeš název toho questu tak ti poradím jak ho dodělat přes konzoli .
cituju wiki "Skooma can not be made in an alchemy lab. All parts of this plant are poisonous but some contain an essence which enhances the potency of moonsugar. If improperly prepared, the Skooma user will experience loss of voice, minor fits, and possibly even death. The root of the nightshade plant contains most of the essence but the berries and flowers produce a much more fragrant Skooma. It has been perfected by the Khajiit of Elsweyr, as Khajiit have a resistance to it. "
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.