Čau, mám problém, který mi hru dost vizuálně znepříjemňuje. Stalo se že mě nějakej magič trefil tím kouzelným ledovým hrotem jak střílejí. Normálně to vždycky po několika málo sekundách zmizelo, ale teď mi z boku trčí obří suvenýr na památku a nechce zmizet. Zkoušel jsem save - load, převléknout i vyspat se, ale nepomohlo. Prosím poraďte pokud víte jak se tý ledový klády zbavit.......
Mám tohle asi třetí den. Nejdřív ve mě trčely porůznu šípy, novej zásah vymazal ten starej. Teď pro změnu mi z boku trčí ledovej hrot a září do tmy... vyspat se nepomohlo, přepnout F pohled kamery taky ne...
Vypil jsem pro jistotu lektvar léčby nákazy i když jsem žádnou v seznamu neměl, taky mám pocit, že nefunguje postupný pomalý uzdravování, při kterým šípy sláby. Když se uzdravím jídlem/lektvarem/kouzlem, zůstávají zabodnutý dál.
Při plnění jednoho úkolu jsem měl na sobě chvíli Slavičí zbroj, pak jsem se převlíknul zpět do mojí vylepšený skleněný a za pár dní začalo to nemizení šípů a hrotů...
Vyzkouším kdyžtak znova to převlíkání a na závěr si nechám ten sexchange...
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.