No to samozřejmě neměli, každopádně, podle mě nejde uhlídat kždý ředitel věznice... (nebo jiného nápravného zařízení)... Mimochodem, USA má podle mě horší věznice...
Čína... to je kapitola sama pro sebe... pseudokomunismus, pseudosvoboda...
hRDLA - premiér dnes povedal len toto (nepozeral som teraz večer správy, tak neviem):
Bezpečnostná rada SR je v pohotovosti, monitorujeme našu hranicu s Ukrajinou, doteraz sme nezaznamenali žiadny pohyb migrantov, ani zvýšený počet žiadostí o víza. V prípade potreby je Slovensko pripravené reagovať na aktuálnu situáciu.
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
Slovensko taky bude měnit ústavu, mj. přidá větu o tom, že rodinu tvoří muž a žena.
+1
hRDLA: No, to si nemyslím... diktátor je tak maximálně Lukašenko v Bělorusku...
Hele ono takový Hollande ve Francii se svou milionářskou daní je taky docela vopruz, že třeba právě Depardieu je raději občanem právě Ruské federace...
Mike - uvidíme po voľbách na prezidenta, KDH (tí chcú zase zmenu na súdoch) a Smer sa moc v láske nemajú, nemyslím si, že by to schválili (ibaže by to bolo aj pre nich výhodné).
Upravil/a kissko384 dne 03.03.2014 21:44
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
Majký tobě kterýmu se protiví totalita by měl Putin a Medveděv vadit o to víc. Ti dva se tam střídají na postech premiéra a prezidenta jsou tam de facto neomezení vládci. A koukni na ty poměry ono je to tam fakt celkem ne nejlepší
hRDLA: Tak já vím, na druhou stranu, kdo si jej z těchhle mocných nebuduje? Zeman zase sází "bonmoty", a další a další politici "blbnou" zas po svém...
Kissko: aha
Len: Nojo, jasně, ale střídání... když je lidi chtějí?
@Diego: Neb jsem si kvůli Dark Souls pořídil konečně gamepad, tak jsem ho samozřejmě chtěl vyzkoušet i na jiných hrách. Na DS 1 mi bohůmžel blbnul, tak jsem nainstaloval dvojku, kde to jde v pohodě. Opět sakra cool hra, líbí se mi zatím víc jak jednička (myslím první dojem, prostředí, soundtrack...). U toho zas prosedím hodin
@Mike: A díky gamepadu si pojedu znova i AW, tak můžeš být hrdý
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Oni je lidi nechtějí jakou dobu..ale holt když držíš skoro všechnu moc ve své zemi a máš na své straně armádu...
Upravil/a Leneren dne 03.03.2014 22:30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.