Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
S3cR3
"Hmm, že by tajné dveře ?" zkusím najít nějaký skrytý mechanismus co to otevírá.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
Chvilku si budu jen tak mága od hlavy k patě prohlížet přitom si pomyslím "Další dědáček co zve děti do své chaloupky na hrášek." zavrtím hlavou a pak ze sebe netrpělivě vyhrknu : "Jen jsem si přišel pro info o tomhle šutru nic víc nic míň hned vypadnem až zjistím co to vlastně je. Jelikož o těhlech věcech moc nevím tak jsem přišel sem." Vytáhnu kámen a nabídnu ho mágovi.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
S3cR3:
"Možná, přece jen jak by mohli tamti beze stopy zmizet." pokrčil rameny Modrik a začal zkoumat podlahu, zatímco Sofie se zadívala po schodech nahoru. Začal jsi hledat nějaké nesrovnalosti, či značky které by ti napověděli kde se skrývá nebo kde je nějaký mechanismus, ale na steně naproti schodům jsi nic nenašel. Přesunul jsi se k jedné ze stěn a po chvilce hnedání jsi objevil na celkem hladké stěně několik rýh, které vypadají jako by je udělali nějaké drápy či ostré nože, všechny se spojovali v jednom místě kde sis všiml slabé nesrovnalosti povrchu, kdyby to byla cihlová zeď, dalo by se říci že jedna cihla je více zapadlá než ostatní, ale tady na takovéhle hladké stěně ... z prozkoumávání tě vyrušila Sofie, když začala šeptat "Myslím že je někdo nahoře ... zahlédla jsem jak něco zastínilo vchod ..."

BadWolf:
"Spíše na tebe čekáme." řekla radostně Annalyn když tě uslyšela. Zarter (to je ten vysokej z pouští) zaplatil za lektvar a dýku a přistoupil k vám. "Takže když jsme všichni tak bychom mohli vyrazit!" a radostně málem povyskočila "Jen tedy ... ty jsi tam už byl že Suchlislave? nejlepší by bylo kdyby jsi nás tam dovedl, lepší bude když půjdeme najisto, než aby jsme třeba někde zabloudili." usmála se Annalyn. Pokud se rozhodneš jít s nimi a vést je, tak máš na výběr dvě možnosti: Buďto se budeš ke věží chtít dostat co nejrychleji, v tom případě by ti cest trvala 5 tahů, nebo máš možnost jít pomalejším, volnějším tempem a všímal si přitom více krajiny. přírodních a nebo umělých úkazů (jako jsou třeba viditelné jeskyně, ruiny a podobné stavby a úkazy) v tomto případě ti cesta potrvá 7 tahů.

Matthew074:
Mág se zaujetím převzal kámen a začal si ho prohlížet, po chvíli nad něj dal ruku a pronesl nějaké zaklínadlo, kámen slabě modře zazářil a žilky se na chvilku zvýraznily. "Hmm zajímavé, kde jste to sebrali? tedy pardon ... špatná otázka ... nechci to vědět." odmlčel se a teprve teď začal prozkoumávat ty zlaté symboly "Je to teleportační kámen, pokud vím tyhlety symboly jsou vlastně i slova, která musíte vyřknout aby jste se na místo určení dostali." ze dveří se vynořil nějaký novic, prošel kolem vás a zmizel po schodech nahoru. "Pokud chcete ta slova znát, budete muset jít se mnou abych se podíval do slovníku, neumím všechny řeči naspaměť." pod vousy se vytvořil šibalský úsměv. "Nebo si ho samozřejmě můžete vzít zpět, ale v tomhle zkaženém městě není moc osob co by ho dokázali přeložit." natáhl ruku s kamenem aby sis ho vzal.

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Dobrá půjdu s tebou. *vezmu si kámen zpět k sobě* Ale žádný triky jen chci vědět z osobních důvodů kam mě ta věc hodí beztak už nemám na výběr. *otočím se ještě k Darenovi* Ty počkej raději tady a dávej bacha." Poté budu následovat mága až do jeho kamrlíku kde má ten slovník.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
"Hihihi dobře sis vybral." zahihňal se mág a vyrazil k jedněmu schodišti, Daren jen přikývl a opřel se o zeď. Vystoupal jsi za mágem a vstoupil spolu s ním do prostorné místnosti, do které proudí světlo dvěmi okny na pravé straně od vchodu. Je i velmi dobře vybavená, na jedné straně postel se zlatě vyšívanými červenými peřinami a polštáři, zatímco pod okny je pracovní stůl s nějakými papíry a věcmy na psaní a truhla. Naproti vchodu zaplňuje celou zeď knihovna a různé skříně s oblečením a dalšími osobními věcmy. Mág hned přešel ke knihovne a začal listovat "Jestli chceš tak se klidně posaď, a nabídni si jestli máš hlad nebo žízeň! přece jen je už po poledni, takževlastně už po čase oběda hihi." mág ještě při hledání udělal jednou rukou zvláštní gesto a na pracovním stolku se mezi papíry objevila sklenička a karafa s vínem. to gesto ještě zopakoval a na stole se objevil talíř s kuřecími stehýnky obklopenými brambory a ovocem. Mág pokračuje v hledání, občas se nad nějakou knihou zastaví, jako by vzpomínal.

Aurelius a Mopidu



S3cR3



Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Vyhlídková trasa začíná! Držte si klobouky, bude mokro!"
Beru delší trasu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Jakmilu dojdu do pokoje jen tak se porozhlídnu a prohodím nějaké to slovo k mágovi : "Fůůh vy si tu žijete to vám to tu sponzoruje královská kasa nebo co?"
Jakmile se objeví jídlo ihned zasednu ke stolu kámen položím vedle talíře a vesele se dám do hodování.
"No když ste tak pohostinný přece neodmítnu dlouho jsem v žalůdku nic teplýho neměl kromě krys co se nestihli vyhnout mému hněvu heh."
Jakmile dojím hlavní chod zapiju to vše dvěmi skleničkami vína ,které samou žízní vypiju na ex. S plným břichem nemohoucně se jen opřu o židli na které sedím a kouknu na mága.
"Tak co už ste to našel? Víte nemám zrovna dost času de po mě taková malá holčička se schopnostma dokáže zabíjet lidi! Tak doufám že tak neskončím i já jinak bych tu vůbec nebyl."

Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
BadWolf:
Cestuješ do veže magie vody (1/7). Opustili jste město a vydáváte se po cestě na západ, máš trošku hlad, je poledne a ty jsi nic moc nejedl. Pomalu procházíte kolem polí a strážní věže s posádkou několika vojáků a blížíte se k listnatému lesu. Nebe je krásně modré jen s pár mráčky, Annalyn jde vedle tebe a se zájmem se prohlíží okolní krajinu, ostatní vás tiše následují.

Matthew074:
"To víš ... cech mágů se o svoje členy stará hihi." a vytáhl žlutou knihu se světle modrými okraji a velkým bílým názvem "Slovník" a pod tím několik slov či písmen v magickém písmu. Mág se na tebe udiveně otočil "Malá holčička se schopnostmi? a že by zabíjela lidi? to je ale celkem zajímavé, nechtěl by jsi mi povědět víc?" sedl si na druhou židli, kterou si vzal ode dveří a otevřel knihu "Také bych tě chtěl poprosit o ten kámen hihihi ... přece jen nemám tak dobrou paměť." zazubil se a udělal zase nějaké gesto při kterém zmizel talíř i s karafou a skleničkami, ale v ruce se mu objevila sklenka s vínem.

Aurelius a Mopidu

S3cR3

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Pokynu Modrikovi, aby to semnou šel skontrolovat.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
"Jo holčička bylo to pěkně děsivý chce po mě mabych našel její zřejmě mrtvou matku ,která se asi dostala pryč díky tomuhle šutru takže by nejspíš měla být na druhé straně. No ať to máme z krku. " Natáhnu se pro kámen a podám ho mágovi však nenechám ho už jen tak bez své pozornosti budu ho celou dobu sledovat jelikož předpokládám že se mě ten čáryfuk pokusí ochcat a využít kámen ve svůj prospěch.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
"Vyšlo nám počasí. To je fajné."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
S3cR3:
Modrik vytasil dýku a pokynul ti aby jsi šel první, Sofia si ze zad sundala luk a nasadila šíp, zamumlala pár slov a špička šípu začala slabě světle modře zářit a také se kolem špičky šípu začal tvořit malinký oblak, jako by ten šíp byl ledově studený. Nahoře se zase mihl nějaký stín.

BadWolf:
Cestuješ do věže magie vody (2/7) Přicházíte do lesa, u kterého vás přivítal malinký pomníček, nebo hrobeček s miskou ovoce, které tu sice je déle, ale ještě není ani zkažené nebo nakousané, k tomu tak ještě jsou položené červené květiny. Díky listům na vás přestalo svítit slunce, díky čemuž je v lese příjemný chládek, také jsi začal mít pocit že jsi něco mezi stromy zahlédl. Nikdo z ostatních ovšem neznejistěl ani se nezačali nějak jinak, třeba obezřetně, chovat a Annalyn ti odpověděla "Jo je tu hezky, když budeme mít štěstí, tak nám tohle počasí vyjde na celou cestu. Ale asi budeme muset jít i druhý den ... co setmění se tam asi nedostaneme."

Matthew074:
"Zajímavé ... opravdu zajímavé." odpověděl ti "Ale stejně se mi to nějak nezdá ... to to byl duch nebo co? pokud měla tak velkou sílu tak by se s tím mělo něco dělat, no co poradím ti ... hihi." nalistoval stránku a začal si pro sebe něco mumlat. Po chvíli zvedl hlavu "Teď mě tak napadá, že pokud se tma budeš chtít teleportovat a bylo by to zajímavé místo, a jelikžo chceš vrátit tu matku ... takže se sem vlastně dříve či později vrátíš hihi ... kdybys tam, ať už to bude kdekoliv našel nějaké zajímavé artefakty, přines mi je, odměním se ti za každý zajímavý kousek hihihi." podal ti kámen "Není tam sice psáno kam tě to hodí, ale! je tam psáno co k tomu odteleportování potřebuješ." chvilku se odmlčel a podal ti kámen "Stačí když kámen sevřeš v dlani, silou vůle se na něho zaměříš a řekneš slovo Argansus, nic víc a nic míň, když se na něj nebudeš dostatečně soustředit nebo řekneš při tom soustředění špatný slovo, tak buďto se nestane nic a nebo tě to třeba pošle do středu oceánu, kdo ví co by se stalo hihihi, ale to by nebylo fajn protože by si mi potom třeba nepřinesl žádné artefakty hihi." zavřel knihu a uložil jí do knihovny "Je to všechno co potřebuješ? nebo bys chtěl ještě nějak pomoct?"

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Takže Argansus? Co to je za blbý slovo proč to nemůže bejt něco lehkýho jako puf? No raději bych si to měl zapamatovat a artefakty když zaplatíš taky budou. Jinak nemáš nějakej kus papíru abych si to slovo mohl někam zapsat?"
Začnu hledat na stole něco čím bych si to mohl zaznamenat do budoucna až si to zapíšu zvednu se od stolu ukloním se před mágem a dám mu své dočasné sbohem. Sejdu dolů zpátky za Darenem a seznámím ho se situací :
"Takže mám to co potřebuju teď odevzdám ten safír co po mě cech chce a vrhnu se na to jestli chceš můžeš jít do toho semnou ,ale bezpečný to asi nebude."
Záměrně mu nepovím o tom že mág po mě chtěl artefakty ještě bych se s Darenem musel dělit. Jakmile mu to všechno dopovím zkusím kontaktovat někoho z cechu a oznámit mu že jsem hotový.

Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
Připravím si sekeru a půjdu nahoru
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
"To by ani nějak nevadilo. Moc banditů a monster se tu, pokud vím, nepotuluje."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
S3cR3:
Vycházíš po schodech, tvoje zbroj řinčí a tak ten kdo je nahoře prostě nemohl neslyšet že tam někdo je, ještě jsi uviděl jednou mihnutí stínu u vchodu a pak jsi vyšel úplně nahoru. Modrik tě následoval a vybízel aby jsi pokračoval, ale venku nic nevidíš, vypadá to tam stejně jako předtím. Modrik vykoukl, pak se podíval na zem a šeptem ti řekl "Ani stopy tu nejsou, asi to jsou jen nějaké klamy, nebo se prostě zatmělo slunce." pokrčil rameny a začal scházet pomalu dolů.

BadWolf:
Cestuješ do věže magie vody (3/7) "No to jsem spíš nemyslela, spíš jsem myslela že by jsme museli spát pod širákem ... nejsem moc navyklá na spaní na tvrdé zemi." usmála se. Jdete dále lesem, občas můžete zaslechnout nějaký zpěv nějakého ptáčka nebo občasné zaťukání datla na strom a cesta je čím dál tím víc zapadaná listím. Najednou jste došli na rozcestí, cesta se tam rozdvojovala, takže z křižovatky vedou tři cesty, tou kterou jste přišli, jedna vlevo, která je víc zapadaná listím než ta vpravo, ale jinak jsou skoro stejné, obě jsou poštěrkované a stejně široké. Bohužel tu není žádný rozcestník a ty si nepamatuješ že by tu nějaké rozcestí bylo už zde. "Tak kam teď?" zeptala se tě zmateně Annalyn.

Matthew074:
"Magická slova jsou většinou těžká hihihi." podal ti papír a psací brk, napsal sis to slovo. "Jistě jistě ... doufám že se tedy ještě uvidíme hihi." zahihňal se mág a ty jsi odešel k Darenovi, kterému jsi tu situaci objasnil "Jo jasně, bude sranda ... pokud se nedostanem do nějaký sopky nebo pod hladinu moře tak se tam snad bude dát něco štípnout." zasmál se Daren "Jestli chceš tak tě do cechu dovedu, myslím že jsi své kvality dokázal, nechytili tě v tom baráku ... i když říkáš že tě tam málem uhranula holka, tak ses odtamtud vrátil nepozorovaně, teda hlavním vchodem byla blbost ale uznávám to." zasmál se znova "Takže pokud chceš tak poprvé okusíš cechovní komnaty."

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Připravím si meč na obranu, až kostlivec zaútočí (buď na mě, nebo na někoho jiného). Provedu protiútok, následně naznačím úder z vrchu a seknu jej do místa kde má odhalená žebra.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
matthew074
"Tak na co čekáme rád bych to měl už z krku." Nechám se vést.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
Ještě chvilku se tam budu porozhlížet, a potom pomalu zajdu zpátky dolů
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
Aurelius a Mopidu:
Podařilo se ti ho seknout na žebra a jedno mu oseknout, kostlivec se na zranění podíval a zasmál se "Ale teď už opravdu dost, myslím že jsem si zábavy užil až dost." odskočil od vás všech stranou a vyndal zlatý krystal "Doufám že si to tam užijete! ať už to bude kdekoliv!" a začal se hluboce temně smát, když s krystalem praštil o zem a vytvořil si protimagický štít. Najednou se jakoby zastavil čas a skoro jakoby začali i kameny zpívat podivnou uspávající píseň, nikdo kdo neměl vyvolaný magický štít se tomu magickému spánku nemohl neoddat, je to lákavé si přece ode všeho odpočinout a přestat myslet na všechny problémy světa ... upadáte do mdlob, ale ještě před tím si všímáte že se vám tělo rozsypává na zlatavý prach unášený větrem pryč.

S3cR3:
Nic zvláštního jsi neviděl, jen si na jednu z soch sedl nějaký racek či podobný pták a začal pojídat jeho úlovek, což je celkem velká ryba. Tak jsi tedy sešel dolů, kde na tebe čekal Modrik a Sofie, která mezitím dala zpět do toulce šíp, který stále slabě září i z vnitřku toulce. Modrik se vrátil k hledání tajného otvírání a začal prohledávat strop, Sofie stále nedůvěřivě pohlíží vzhůru ke vchodu.

BadWolf:
"No to jsem spíš nemyslela, spíš jsem myslela že by jsme museli spát pod širákem ... nejsem moc navyklá na spaní na tvrdé zemi." usmála se. Jdete dále lesem, občas můžete zaslechnout nějaký zpěv nějakého ptáčka nebo občasné zaťukání datla na strom a cesta je čím dál tím víc zapadaná listím. Najednou jste došli na rozcestí, cesta se tam rozdvojovala, takže z křižovatky vedou tři cesty, tou kterou jste přišli, jedna vlevo, která je víc zapadaná listím než ta vpravo, ale jinak jsou skoro stejné, obě jsou poštěrkované a stejně široké. Bohužel tu není žádný rozcestník a ty si nepamatuješ že by tu nějaké rozcestí bylo už zde. "Tak kam teď?" zeptala se tě zmateně Annalyn. Jeden z noviců sebou najednou škubl a trošku vylekaně řekl "Viděli jste to taky? něco se tam hýblo ..." všichni se podívali směrem kterým ukazuje.

Matthew074:
"No myslel jsem že budeš rád když se tam konečně dostaneš ... ale budiš." řekl trochu zklamaným hlasem Daren a vyšel zpět na náměstí. Začínají se zatahovat mraky a asi začne i brzo pršet, Daren se jen podíval na oblohu a ještě na náměstí tě ujistil že to není daleko. Přešli jste snad přes celou bohatší čtvrť a dostali se k jednomu z nejlépe vypadajících domů v Ixarotu, který stojí v místě kde hradby tvoří roh, dům má jednu menší věž, což je tu v Ixarotu trošku i takový typický styl. Tady se Daren zastavil a ukázal na dveře "Za těmahle dveřma je vždycky stráž, každej tejden nebo měsíc se mění heslo, takže j lepší když se tam aspoň jednou za ten tejden zastavíš, a nebo pak musíš potkat nějakýho člena no." pokrčil rameny "Takže tam teď půjdeš a tý stráži řekneš heslo, který zní -Stinná houština- to řekneš a pustí tě dovnitř, já tam za chvilku taky vejdu, ještě si musím něco vyřídit." rozloučil se s tebou a zmizel v temné uličce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist