Whirt napsal:
Ola!
Tak jsem se ve středu konečně vrátil ze Šumavy, čekal jsem, že se připojím do diskuze, až mě něco z toho tady zaujme, ale moc toho nebylo, každopádně...
Jinak jakožto umělec si se alespoň do tý heraldiky zapojit mohl
No, uvidíme no Jednou za čas mě napadlo natočit nějakou fajn hororovku, ale jakože na jeden zátah, prostě 7 hodinový video třeba, kde bych dohrál celou hororovku. Moje videjka by byla ale speciální tím, že bych je prostě doplňoval různou vytřiženou hudbou, scénkama z filmů, v situacích, kdy by se to hodilo atd. atd.
Jako obvykle mám všechno předem vymyšlený
No, pokud mě to bude bavit, tak je rozhodně se na co těšit, protože moje vtípky, jak všichni víme, jsou super... No, dobře, občas se směju jenom já, ale..
Né, myslím že to bude fajn, až se do toho pustim Dík za podporu
Upravil/a Mahoney dne 01.03.2014 18:06
Jasně, není zač, prostě Let's Rock! - rozjeď to (jak to měl napsaný agent Cooper na autě v Twin Peaks... do háje, já se na to snad jdu zas podívat... )
Ne, nebudeš... určitě to zkus, je to pecka seriál. Já jsem to totálně žral. Myslím, že co se hereckýho výkonu i obsazení týče, tak je to na jedničku. A příběh to samý.
Whirt napsal:
Ola!
Tak jsem se ve středu konečně vrátil ze Šumavy, čekal jsem, že se připojím do diskuze, až mě něco z toho tady zaujme, ale moc toho nebylo, každopádně...
Jinak jakožto umělec si se alespoň do tý heraldiky zapojit mohl
Já heraldice neholduju, cokoliv jiného, od pravěkých maleb po novodobý land art, jen ne heraldika. To je víc než umění spíš věda, se striktně zadanými pravidly a zvyklostmi. Sestavit znak, to je něco jako vědecký výzkum (samozřejmě to říkám s trochou nadsázky)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.