@hRDLA: Mě to (opět) píše, že nejsem připojen k internetu ať zkontroluji připojení a další kraviny.. Přitom mám puštěný normálně prohlížeč a net mi normálně jde.
Co k tomu dodat.. je to Steam.
A resetovat kvůli němu noťas nehodlám
Upravil/a Aurelius dne 28.02.2014 16:54
To mi občas taky dělá, stačí to zkusit znovu (je tam možnost retry connection nebo něco takého) a normálně to jede. Nechápu proč bys kvůli tomu měl restartovat komp.
Kdyby sis jen nestěžoval a trošku něco dělal tak to hned vyřešíš
Upravil/a hRDLA dne 28.02.2014 16:56
Já steam taky nepoužívám a nikdy ho používat nehodlám... přijde mi to jako zbytečnost. Vždyť hry se daly vždycky normálně instalovat z instalačního média (schválně se vyhýbám pojmu CD/DVD, ta už postupně budou patřit stále více a více do minulosti, třeba Apple to perfektně řeší instalačními/bootovacími flash disky...), každopádně, prostě dalo se to vždy z něčeho normálně instalovat do počítače, a né to někde registrovat a dělat nějaké další společnosti úplně zbytečně svůj obrázek o sobě... nevím, nejsem tohodle příznivcem...
Abych se steamu zastál on o tobě nesbírá žádné info. Zná jen tvou IP adresu, email a to je vše zbytek už je volitelný a já mám tyto platformy rád, protože bez nich by tu nebyly a vyloženě NEBYLY spousty dobrých indie her. A taky o hodně zjednodušuje dostupnost her + tam máš různé sales a to celkem často, + máš tam automatické patchování her, + máš možnost o mnoho jednodušeji hrát s přáteli a podobně
ale toť pouze můj názor
E: a zapoměl jsme na VAC, bez kterého by CoD neměl na mnoha mp serverech ani ochranu
a nejen cod
Upravil/a Leneren dne 28.02.2014 17:39
Já mám Steam ráda, jako někdo kdo bydlí v pr*eli světa kde se daj kupovat hry jen v TESCu a to 80% toho je na kontole říkám, že Steam je sakra úžasná (a levná) věc jo, má svý mouchy, ale je nejlepší svýho druhu, takže dokud někdo nevymyslí něco lepšího tak na něj nadávat nehodlám (a Valve může klíďo sedět na pr*eli a do konce života žít jen ze Steamu... a tvořit Half Life 3 )
Naprosto s tebou nesouhlasím Miku ale nemám sílu nějak hlouběji diskutovat o problematikách a výhodách těchto služeb po včerejší vyčerpávající (a také zbytečné) diskuzi o heraldice
Len: Prošpikuj ten svůj post ještě dalšími anglickými slovíčky a také zkratkami, které neznám.
hRDLA: Ok, no tak asi to má výhody, když se toho tak vehementně zastáváte, každopádně já tomu stejně nerozumím a koukám na to skrz nedůvěřivý brejle. Včerejší diskuze... To je normálně na vyznamenání.
No jasně, co se mě týče, tak klidně mužeš, já to klidně tvým jménem hodím na web, ale nevím, jestli by to teda nemělo spíš bejt na tamtý stránce... každopádně jo, mužeme...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.