Mopidu napsal:
Tak jsem dnes potkala Lena, foto přidám až mi ho pošlou
BTW Lene díky za pizzu
(snědla jsem ceeeeelou Florencii, tak se ta pizza jmenovala ale byla mooooc dobrá )
Pěkný, jsem zvědavej na photo.
Lene, jak jsme se bavili o komunistech, tak teď jsem u táty na jeho pc něco dělal a viděl jsem na ploše zajímavou prezentaci, kterou má asi připravenou na dějepis... nepsal jí on, ale je docela zajímavá, hodil jsem ti to na uložto, tak se když tak koukni. Je to o Monstrprocesech za totality... http://uloz.to/xc...-1950-pptx
Kdo ještě neviděl, The Best of Epic Music 2013 od EpicMusicVn (kdo by řekl že zrovna vietnamci budou mít tak skvělej cit pro kombinování hudby a cinematic filmečků, co?):
Když už na to budete koukat, tak POVINNĚ ve Full Screenu a ve Full HD!
BTW, ten track někdy od sedmý do desátý minuty (True Strength) má záběry z Dark Souls II a Dark Souls, a vzhledem k tomu že jsem to video viděl už hodněkrát, můžu vám potvrdit že stejně jak se člověk cítí při tom jak ho sleduje ve full HD a poslouchá, stejně se cítí když hraje Dark Souls samotný. I když možná jsem se do toho jen hodně vžil...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.