Po svete máš množstvo anomálii... mohli žiť na ostrove úplne iní ľudia, ktorí sa ďalej nerozšírili... veď len koľké rasy ľudí sú na tomto svete, mohlo ich byť viac, ale nemuseli prežiť... pochybujem, že to súvisí s mimozemským životom, skôr sa to týka samotnej evolúcie, jej neodkrytých vetiev, ktoré zanikli
v tom prípade ma splietla téma ale inak, ja som v tomto skeptik, moc ma to nešokuje... ťažko povedať čo tu mohlo byť, a čo tu bolo... preto ma asi nič nejako neprekvapí
Myslím si o tom, že to s největší pravděpodobností JE jen přírodní jev. Zrovna jako nám mraky někdy připomínají svými tvary různé objekty, připomíná nám tohle "keltský kříž".
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nejenom šutr se mění vlivem změny teploty. Každá látka a sloučenina má daný koeficient tepelné roztažnosti http://cs.wikiped...%C5%BEnost a v porovnáni atmosféry na Marsu s tou zemskou a vlivu půdní eroze, musím souhlasit s Nagou
V jiné sluneční soustavě určitě existuje i vyspělá mimozemská civilizace, ale ne v té naší. Až se lidstvo s mimozemským životem v naší sluneční soustavě setká, bude se s největší pravděpodobností jednat o nějaký virus nebo bakterie.
Jenže na šutru se ti těžko udělá čistý kruh s křížem uprostřed a dírou v něm. A jsi si vážně jistý, že jsme v této soustavě sami?
Přijde mi, že raději věříte ve slovo "náhoda", než "mimozemský život".
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
3) Vzdálenost, ze které je fotografie pořízena, stírá drobné detaily. Zrovna jako se Země zdálky zdá být dokonalou koulí s rovným povrchem, tak se tohle zdá být dokonalým kruhem, i když jím to být nemusí.
4) Věřím v mimozemský život, dokonce v mimozemské civilizace. Ale domnívat se, že se nacházejí v naší sluneční soustavě považuji za současně dostupných a ověřených faktů za naprosto zcestné.
Upravil/a nagasadowcz dne 19.10.2014 20:01
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1.) Komentoval jsem tvé přirovnání k mrakům.
2.) Řekl jsem "těžko"
3.) Ok. Tak si tedy počkejme, až to někdo vyfotím Samsungem Galaxi.
4.) A co ty o tom víš? Chodí všechny spisy z NASA k tobě domů? Tak to jo.
Nejde mi o to, jestli na Marsu něco žije. Ale o to, že tam mohlo žít.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ak ste niekto čítal Bibliu je napísané
" Na počiatku stvoril Boh nebo a zem. " Nikde nieje napísané že Boh stvoril iba Zem .
Podľa mňa Mimozemsky život existuje nieje predsa možné , žeby niečo tak dokonalé a dynamické vzniklo samo od seba . Ak niekto máte prehľad napr. V Indii sa našli 3000rokov staré maľby kde sú zobrazený mimozemské humanitné postavy . Po celom svete sú dôkazy o mimozenskych kultúrach . Nie sme vo vesmíre sami .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.