napíšu.... hele pomohli byste pirátovi? potřebuju Hobita 2 kdyžtak mě pošlete do řiti... ale nestih sem to do kina
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
bych potřeboval s titulema
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
hele pánové, mám zimnici tak du pod deku dobrou a vůbec
2) Mám pocit, že některým lidem buďto uniká, co chce hRDLA říct, nebo co se děje na YouTube, nebo už prostě docela přijali, že ani internet už není svobodný a jednoduše je to neštve. Asi to poslední. Na jednu stranu mě takový přístup štve a na druhou stranu jsem nas*aný sám na sebe, že toho taky nejsem schopen a mám nějaké naivní iluze
3) Hobit 2 byla naprostá debilita. Největší filmové zklamání mého života. Jackson podělal, co mohl. Ale to už jsem tu psal. Pokud jsi velký Tolkienovec tak jako já a knihu znáš a miluješ, tak tě to nejspíš urazí/pobaví/rozpláče. Pokud to s Tolkienem nemáš nastavené tak fanaticky jako já, tak to asi bude fajn fantasy film, no
P.S.: Sakra, doufám že od tebe, Koni, nechytím do PC nějakého vira!
Upravil/a nagasadowcz dne 11.02.2014 22:36
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
2) Mám pocit, že některým lidem buďto uniká, co chce hRDLA říct, nebo co se děje na YouTube, nebo už prostě docela přijali, že ani internet už není svobodný a jednoduše je to neštve. Asi to poslední. Na jednu stranu mě takový přístup štve a na druhou stranu jsem nas*aný sám na sebe, že toho taky nejsem schopen a mám nějaké naivní iluze
Já si teda myslím, že se z toho dělá zbytečně přehnaný tyjátr a právě proto mě přijde zvláštní říct, že internet už není svobodný. Lidé jsou prostě rádi nespokojení, toť vše. I kdyby se nic nedělo, něco by si našli a v tomhle případě mě přijde takové to kritizování YT, jako by to byla katastrofa enormních rozměrů, naprosto zbytečné.
Jop, zkrátka lidi se občas musí naučit smířit Já tyhle změny prostě přecházím Stejně s tím nikdo nic neudělá, protože to nezvládl ani Bob s jeho tankem..
Zdravim, Skyrima sem začal hrát teprve nedávno a chytlo mě to. Mám však jeden problém. Ve vedlejších úkolech Letohradské univerzity mám najít Magnovu hůl. Morokeie nebo jak se jmenuje zabiju v pohodě, ale ta hůl mi nejde sebrat do invetáře. Existuje na to nějaký Patch, nebo něco co funguje?? D9ky za rady. Ladze
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.