Jednoznačně Bílý Průsmyk, nejkrásnější město se vším, co je potřeba. Hodně jsem si to tam oblíbil. Naopak si nemůžu pomoct, ale vůbec se mi nelíbí Riften, ne snad, že by byl špatně zpracovaný, ale prostě mě ta jeho "temná" atmosféra moc nebere...
Asi také Bílý Průsmyk...a město který fakt nemusím je Markarth...chladné a pro mě naprosto bezemoční město, vždycky když tam musím, tak jsem fakt otrávenej..
Bílý průsmyk. Přehlednej, příjemnej na pohled, dvě hospody, dvě kovárny, pěknej barák a navíc pár známejch a kámošů. Co by chtěl člověk víc? Ale Samota je taky hezkej kus architektůry a urbanistiky.
Bílý průsmyk. Přehlednej, příjemnej na pohled, dvě hospody, dvě kovárny, pěknej barák a navíc pár známejch a kámošů. Co by chtěl člověk víc? Ale Samota je taky hezkej kus architektůry a urbanistiky.
Rozhodně Riften – příjemná atmosféra, šikovný dům se zahradou, vodní kanál, mlha, cech, vadí mi tam snad jen ta nesympatická Černošípková.
Naopak žádné pozitivní pohnutky ve mně nevyvolal Ledohrad.
najlepsi je Ledohrad ...maly priehladny ...nikde sa nestratite ..netreba tam nic dlho hladat .... hoci tma nesu obcody , je tam univerzita ..to staci najhorsi je Markarth ...tam sa stratim furt ....bol som tam iba dokopy mozno 5 krat ...
hRDLA napsal:
Markarth je nejúžasnější město ve Skyrimu, je vidět, že si na něm autoři dali záležet.
Hezky udělané je, ale já drewerský styl staveb nemám moc rád a velké komplexy úplně nenávidím ) město je to hezké, ale největší dojem na mě stejně poprvé udělal Riften..
Ledohrad.
Pravda je trochu malý a takový, ale je tu univerzita. A jediný chlap kterého bych nikdy nezabil (Najdete ho v jedné chatrči, pokud jste vyhráli za Legii tak myslím bude Jarl. Mnohem lepší než ten předchozí...) A to okolí Kolem najdete jedny z nejzajímavějších míst, krajin, věcí...
EDIT:
Jo, a je tam hodně sněhu Ten je nejlepší
A ještě Jitřenka, to je moje obchodní stanice
Markarth se mi líbí (Dwemerská kultura je úžasná) ale ty lidi... mám rád snad jen Muiri...
Upravil/a BadWolf dne 13.04.2012 17:37
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já opravdu nechápu jak se někomu může líbit Ledohrad či Riften... vždyť jedno je jen kupa sněhu a druhé zase mlhavé stoky (toto není provokace, jen můj názor)
Mě se nejvíc líbí Riften Bílí průsmik.Průsmik je úplnej rohan z pána prstenů.Znak koně,jarlův dům na vrcholu města,dračí sín podovná medusalemů.celej Rohan vám povídám.
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ty mlžné stoky - Riften taky mají svého ducha.. a já mám tyhlety temné věci, zakoutí, chudé uličky a tak podobně rád.. kdo k tomu nemá vztah nepochopí
PS: připomíná mi to moje město
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.