VĚTRNOU HŮRKU JSEM UDĚLAL NÁHODOU PŘI PROCHÁZENÍ SKYRIMU, TED SE MI UKAZUJE TENTO ŮKOL A I KDYŽ JE HOTOVO DÍKY TOMU MĚ ŠEDOVOUSÍ A NEJEN TI NECHTĚJÍ DÁT DALŠÍ NÁVOD K MÍSTU KDE JE DALŠÍ HLAS MOCI DÁ SE TO NĚJAK SPRAVIT,
Pro bohy, človíčku, píšeš jako prase. Vypni si Caps Lock a zkus přidat nějaké ty čárky apod. Vždyť to po tobě musí člověk luštit, aby měl aspoň představu, o co ti jde.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
udělal jsem náhodou větrnou hůrku tam jsem dostal nový hlas moci ale ted mě tam poslali šedovousí jenže když to mám už hotové pořád je to aktivní i když tam už nic nedostanu tzn. nedostanu žádný ůkol k získání dalšího hlasu moci
Conan napsal:
VĚTRNOU HŮRKU JSEM UDĚLAL NÁHODOU PŘI PROCHÁZENÍ SKYRIMU, TED SE MI UKAZUJE TENTO ŮKOL A I KDYŽ JE HOTOVO DÍKY TOMU MĚ ŠEDOVOUSÍ A NEJEN TI NECHTĚJÍ DÁT DALŠÍ NÁVOD K MÍSTU KDE JE DALŠÍ HLAS MOCI DÁ SE TO NĚJAK SPRAVIT,
My tady většinou píšeme normálně - kombinací malých a velkých písmen. Psaní kapitálkami značí, že někdo na někoho KŘIČÍ!
---
Mi to připomělo:
A: ČAU
B: nazdar
A: JAK SE MÁŠ...?
B: jde to..
A: TADY U NÁS STRAŠNĚ PRŠÍ...
B: Hele, stiskni klávesu Caps lock...
A: DÍKY! TO JE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ POŘÁD DRŽET SHIFT!!
Inu, obávám se, že tady je nasnadě řešení přes konzoli.
Skoč si na UESP.net a tam si najdi tenhle quest. Zjisti si tam ID questu. Pak jsi najdi konzolové příkazy ve Skyrimu (opět na UESP, je to tam vše pěkně pohromadě) a podle instrukcí vše do konzole zadej
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.