Ani jedno, LOL Netrvdím, že jsem specifický vzhledem... Zkus najít mou žánrovou polohu, nějaké dílo, které jsem stvořil, nebo čím vynikám mezi jinými herci
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ale alepsoň se snažím, tak se mi netlem. Akorát si pouštím Vlka z Wall Street, tak doufám, že to bude stát za to... ale podle všeho si stejně myslim, že Gatsby je lepší, ale kdo ví, třeba mě to překvapí.
1) Jsi specifický tím, že se angažuješ v thrillerech?
2) hororech?
3) komediích?
4) dramatech?
Bro: Napíšu, jsem ve třetině... baví, nebaví... tak zatím rozporuplný pocity, nicméně.. je to děsně sprostý... ale četl jsem si k tomu pozadí, tak vím, o co jde, no...
Tak já vám, kucí, ještě napovím. Pochází z Nové Anglie, konkrétně tedy z Connecticutu a je autorem úspěšného seriálu, který již od roku 1999 běží na stanici FOX. Na té, mimochodem, běží žánrově velmi podobný seriál, a to přesně o dekádu déle. Oba seriály jsou dobře známé, ale ten starší je slavnější a oblíbenější (obecně). S tím starším však má myšlená postava nemá co do činění!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1) co se týče tý dekády, tak mi k tomu vycházej Simpsonovi, to znamená, že Futurama?
2) ale nesedí mi místa narození autorů, nicméně: Matt Groeing?
3) David X. Cohen?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.