Dějepis...to je jedna z mála věcí co mě ve škole baví Je to jako číst dlouhou do detailů propracovanou knížku a moje oblíbená kapitola je ta o Římanech
Já Římany nemám rád po tom co jsem se dneska učil maturitní otázku o starověkým Římě, ty vocasové se furt mydlili mezi sebou a snad jedinej císař tam umřel přirozenou smrtí, ostatní někdo zavraždil (synovec Calligula, manželka, vesuv, pretoriáni - ty mají nejvyšší skore ), prostě hrůza, to ten Egypt je 100x lepší
Á, Miku,
nic mi neudělá větší radost, než si pěkně po práci hrcnout do pohodlného křesla, vypustit z hlavy všechny ty prkotiny a zaposlouchat se do krásné hudby!
Mike: Já mám nejraději středověk, asi nejvíc pozdní a moderní dějiny, co teda bytostně nesnáším je novověk a konkrétně jakákoliv historie Německa/Svaté říše římské jelikož ty jména jsou k nezapamatování
Já mám neuvěřitelně z historie rád Hlavně 1900-1946 a potom ještě Palestinu celkově, Antiku, Středověk co se Arabských zemí týče a taky trošku Svatou říši římskou národa Německého
Ligos: Přesně. Aneb doutník, whisky (koňak, atd. ... nehodící se škrtněte ) sednout a poslouchat...
V mým případě vynechávám doutník a koňak a odpočívání a přidávám práci k tomu.
hRDLA: Jo, Svatá říše mě docela i bavila, nebo třeba doba papeže Alexandra VI. ... A tak... letem světem všecho možný. Ale srdcovka je dvůr Krále Slunce.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.