Absolvoval jsem právě dvacetiminutový rozhovor s babčou, která mě prakticky nenechala pustit ke slovu s tím, že zítra musím do Děčína na nějaký den otevřených dveří na nějaký technický fyzikální fakultě nebo co, abych se tam přihlásil, že je to lepší jak nějaká sociální pedagogika.
Ano, z fyziky jsem propadal, naposled jsem ji měl v prváku, matiku nechápu, ale jistě, bude ze mě jadernej fyzik. -.-
A to mám zejtra psát z Makroekonomickejch ukazatelů a tu známku bych měl mít... ach, ach...
"Strange things happening. Ooookey, I'm out of here!"
(nemám rád moc mooooooc strašidelný věci, a Mopiin novej avatar je ta nejděsivější věc co jsem snad kdy viděl)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jinak, už mám jasno, Kupuju na narozky limitovanou edici Dark Souls pro PS3 (tady jde o tu edici, ne o tu hru ) a Black Armoured Edition Dark Souls II (tamta je moc drahá, holt nebude artbook )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.