Skupina tedy nastoupí do dodávky a Peter řídí. Tony naopak nasedne na svého koně a následuje je. Míří do Bernouze.
Projíždějí zalesněnou oblastí a cesta jim ubíhá dle představ. Mohli by být tak čtyři hodiny odpoledne. Jenže v tu se najednou z rádia ozve:
,,...Jou, jou jsem stále nepokousán. Stále rány rozdávám. Je mi jedno jestli si kanibal či živej. Mám v p*či u mně si ko**t vyjeb**ej... Nápřah, rána a krev! Prásk, bum letí ti mozek! Se mnou si není radnou zahrávat, to se běž raději ke kanibalovi do náruče schovat!" na chvíli se ozve ticho. "Rap" nejspíš skončil, ale pak stejný muž promluví: ,,To byl nejlepší raper současnosti! Vůdce všeho na zemi, kterému říkají: Nesmrtelný! A shodou okolností o dnešní půlnoci organizuje autogramiádu! Přijďte k vysílací věži, která nese nový název a to: Big Dick! Směr zábavní park: Funnyland!" Tímto vysílání končí.
Minule: Po tom, co Sergej zastřelil vystrašeného muže, tak si při debatě s Nikolajem všimnul jiného starce. Je od nich dostatečně daleko a snaží se ze všech sil utéct. Míří ke schodům na opačném konci parku, aby se mohl sestupem dostat z dostřelu pušky.
Alyx začíná pociťovat bolesti hlavy. Podpírá se u schodů kudy sem přišli. Asi 150 metrů od ostatních.
Sergej řekne, že by se měli rychle rozhodnout a Nikolaj poví svůj názor, že by tu měli Alyx nechat a jít se podívat za starcem.
Upravil/a Lord Rade dne 02.02.2014 14:15
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
"Takže, jak to bude? Já bych tu Alyx nechal ať vydíme jestli se promění nebo ne a my 2 jít za ním. Pokd tu Alyx bude vezmeme ji znovu sebou, pokud ne, klid její duši,takže co Sergeji?"
Nikolaj se Sergejem nemají času nazbyt, pokud chtějí starce dopadnout a tak tu Alyx, bez rozloučení zanechají.
Utíkají ke stejným schodům kde se ztratil stařec a ze shora vidí jak přebíhá silnici k budově. Tato budova je dlouhá, má dvě patra a střechu vybledlé červené barvy. Nejspíš sloužila jako nějaký druh ubytovny.
Alyx osamotněla. Sedí na schodišti na opačném konci parku a bolí ji hlava.
Sergej se pomocí optiky rozhlédne po okolí. Systematicky prohlíží i všechna okna, kterých je tu hodně. Pak v jednom z nich spatří stařenku s dlaní přiloženou na ústech a široce rozevřenýma očima.
Alyx se podívá na lahve, které jsou od ní odděleny o sto padesát metrů. Jsou z pomačkaného plastu. Jedna z nich má odšroubované víčko a leží v mokrém fleku.
"Výborně...asi už se s námi neskamarádí což? Mimochodem říkal jsem, že jsem hodnej člověk? Každopádně co teď? Asi se jich budeme muset zbavit pokud chceme zásoby..nebo je zkusit obelhat a nalhat jim, že je nás tady víc a, že mi 2 jsme jen předsunutá hlídka. A požadovat nějáké zásoby jako odškodnění za jejich životy?"
A zkusit se nějak krýt aby mě případný střelecc nezasáhl, taky se otočit a kouknout jestli někdo není v prostoru kolem nás
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.