Windows Phone je bezva systém. Kombinace Windows 8.1 a Windows Phone 8 mi přijde super.
Já teda "osmičku" v mobilu neměl, používal jsem na pohled stejnou 7.8 a asi jednou za ten rok, co jsem to měl se mi zaseknul, že jsme musel vyndat baterku... jinak absolutně bez problémů.
Nazdar lidi, všimnul jsem si, že lidi na chatu přímo milujou moje historky, které napsal sám život Takže teď můžete tyto příběhy vyposlechnout i vy! Přijďte mezi fajn komunitu a poslechněte si storky z máhova rukávu! Máme tu historky poučné, přes legrácky až po příběhy, kdy vám budou vstávat vlasy hrůzou!
hRDLA napsal:
Jak si asi pochopil Miku, tak mám taky android a nemůžu si stěžovat.
Njn....
Já si taky nemůžu stěžovat, páč teda ulítlý sklíčko se systémem nesouvisí, ale jako říkám, já vyzkoušel všechny tři platformy, a nebejt toho, že jsem v září přešel na Mac, tak bych u Windows Phone zůstal. Ale... vzhledem k tomu, jak perfektně si Majkrosoft a Apple rozumí, tak to byla vyloženě radost, co se synchronizace těch dvou týče. Proto iPhone. (iOS)
1) nepiš doubleposty (dva ihned po sobě jdoucí příspěvky jednoho uživatele). Tvé dva příspěvky jsem sloučil do jednoho.
2) svůj dotaz spíše vlož do patřičné sekce, tedy SEM (a to samozřejmě v souladu s tamními pravidly)
Upravil/a Mike dne 01.02.2014 18:31
A pokud by vám náhodou nepomohla moje krátká rada, můžete přijít do Kroužku důvery, který mám z pondělka na úterý v noci, od 3:30 do 4:15 ráno na chatu.
Upravil/a Mahoney dne 01.02.2014 20:03
Miku: Já smajlíky nepsal dřív vůbec (ale tos tu ještě nebyl, se klidně zeptej), pak jsem je nějak začal psát a pak zase přestal. Nicméně tohle mělo být spíše úsměvné pozastavení nad tím co zas Máha vymejšlí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.