@Tasi: No, žádné teď moc nejsou. Mimo obor snad jen tvorba web stránek, videí a hudby na PC. Jinak se budu snažit zapsat do dalšího semestru zase tlumočení a taky povídku amerického jihu - učí to naprosto úžasný chlápek, který bude na škole tento semestr naposledy. Tak doufám, že se mi tam povede dostat.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
3) Jo, Svěrák je fajn. Když jsem byl na DJC, tak jsem si to neskutečně užil. Musím se kouknout, kdy zase zavítají do Ostravy.
Závist!! Moc ráda bych ještě aspoň jedno představení zažila!! Na čem pak jsi byl? A kde se, prosím, koukáš na přehled představení?
Upravil/a PrincessLeia dne 30.01.2014 00:15
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
@Leia: Byl jsem na Śvestce Bál jsem se, že to bez Smoljaka v hlavní roli už nebude ono, protože na něj jsem byl zvyklý z DVD. Ale Svěrák byl v roli naprosto vynikající, zase po svém
@4FAN: Tak teď jsem už opravdu vysloveně nadšený, že jsme se vzdali TESO webu a nechali to na tom cizím. Protože tohle Zenimax s Bethesdou pěkně posrali:
Mimochodem bro, prej jsem dobrej v náhodných kecech bez přípravy, mám prej točit vlogy. Nevím proč, ale měl jsem silný nutkání ti to sdělit. Jo, vlastně proto, že nejsem až tak asi podle všeho tak úplně nudnej mladej byrokrat.
Já bych ti to vysvětlil, ale už jsem moc unavenej na vysvětlování
Kdyžtak ti to vysvětlím zítra, pokud ti to mezitím nevysvětlí někdo jinej
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
No hele, Miku, když už si u těch vlogů, jak to máš se svým blogem? Úplně sem na něj zapomněl a teď sem si všiml, že ho mám ještě v záložkách
Blog č.1byl zrušenej... z různejch důvodů... ale nebyla to nechuť k psaní. Já mám nápady furt. Založili jsme místo něj s kamarádem takový odlehčený blog... který jsem ale moc do světa neposílal (odkaz) ... i když, mohl bych...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.