Tak já z ní mám za 2, (mimochodem, mám průměr 1,54 na pololetním vízu, takže jen o kousek uteklo vyznamenání...) ale prostě... k čemu... k čemu potřebuju takový hovadiny?
Jen sem nakouknu a co se tu neřeší... Matematika, ze který mám zítra zkoušku a vůbec to neumím
Nedokáže mi tu náhodou někdo srozumitelně vysvětlit jak mám počítat úlohy o směsi? To jediný asi fakt nechápu, to ostatní se snad nabichluju...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(Jenom to musím znovu vyřvat do světa)
DARK SOULS je nejlepší hra co jsem kdy hrááááááááááááááál! *flies away*
...
"Wait? I'm being summoned? PRAISE THE SUUUUUUUUUUUUUUUUUN!"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@4FAN: Matiku jsem nesnášel a ani mi nešla. Pravda, kdybych na ni nekašlal, protože jsem ji tak nesnášel, asi by mi šla líp. Ale teď už ji nepotřebuju, takže chvála bohům a nasrat. No nic, jdu si zapálit, přátelé. Zatím tchüss
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já si myslím, že o Dark Souls putují po internetu až příliš přehnané popisy. Každopádně to je rozhodně hra, která dnešním rozmazleným hráčům dá pěkně zabrat
Mike napsal:
Hele, jináč, je tu někdo, kdo hrál Slender: the Arrival?
ofiko page: http://www.slende...
Jak už jsem se k tomu vyjádřil tisíckrát - Slenderovi slušelo být v minimalistické podobě v jaké bylo práve The Eight Pages (popřípadě většina fanouškovských děl). Arrival je jen slabý, repetitivní odvar. Na tématu jako je Slender se totiž podle mě vůbec lehce nestaví, protože přiznejme si to, ale je to docela ohraný hororový motiv...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.